SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonun Altına Giren Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Kamyonun Altına Giren Otomobilin Sürücüsü Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 19 yaşındaki sürücünün yönetimindeki bir otomobil, başka bir kazaya karışarak duran kamyonun altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Trafik kazası, Malatya-Elazığ Karayolu Elazığ Caddesi üzerinde MAKSAN önünde meydana geldi. M.O. (66) yönetimindeki kamyonu ile Malatya istikametinden Elazığ istikametine orta şeritte seyir halindeyken,  N.T.(38) yönetimindeki otomobil kamyonun sol arka kısmına çarpıtarak, orta refüje çıkmıştı. Çarpmanın etkisi ile duran kamyona aynı istikamette arkasından gelen M.Ş. (19) yönetimindeki otomobil arkadan çarptı.

Kaza sonrası olay yerine kaza sonrası İtfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılan yaralı, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Deli (4 hafta önce)
    Ehliyet verme işi Milli eğitimden alınmalı .Çünkü ehliyet verenin, ehliyeti yok, trafik bilgisi yok,ilk yardım bilgisi yok. Yazık bu insanlara ..Ayrıca çevre yolunda olan kazaların % 90 nin sebebi Teknik kusurlar ve Belediyenin otobüsleridir. bir şeridi onlar ihlal ediyor.Alt geçitlerde aydınlatma yetersiz, giriş -çıkış ceplerin alayı kusurlu.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Tamirci (4 hafta önce)
    Gençler motor yırtılana kadar devir saati tur atana kadar gaza basın , çünkü bize para lazım. Can kaybı olmaması büyük teselli lütfen dikkat edelim . Malatya da araçlar nascar gibi hız yapıyor .
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (4 hafta önce)
    Kamyon şöförü ilk kaza sonrası orta şeritte dörtlüleri yakıp aracını olduğu yerde bırakmak yerine yolun sağına çekip dörtlüleri yaksa bu kaza olmazdı, zaten kaza sonrası araç gerisine uyarı objesi koymasını hiç beklemiyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yolun sağında tranbüs telleri var kamyon kasası tellere değeceği için mecbur ortada bekliyor, bunu düşünmeyen bir belediye sistemi var
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (4 hafta önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Çakırın telleri gelmemişti aklıma, buda mantıklı. Hakikatten o yıllarda büyük şehirlerde artık kullanılmayan treleybüsü pardon trambüs demişlerdi tellinin adına, ne para!! gittiği söylentisi çıkmıştı yapımında değilmi.
    %100
    %0
    Yanıtla