SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan 'Tekmelenen' Öğrenciye Mektup.. "Sevgili Evladım.."

Bakandan 'Tekmelenen' Öğrenciye Mektup..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan Yatılı Bölge Okulu 3. sınıf öğrencisi T.Ş.'ye  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bir mektup gönderip, ayrıca bisiklet ve tablet hediye etti.

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde Malatya'da  Koordinatör Bakan olarak görev yapan "Fahri Malatyalı" Ersoy, ilkokul öğrencisine destek olduğunu belirten mektup kaleme alarak yanında olduğunu belirtti.

Öğrenciye önümüzdeki yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda temsilen "İl Kültür ve Turizm Müdürü" koltuğuna oturacağının da müjdesini veren Ersoy'un mektubu şöyle:

"Sevgili evladım,
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara en güzel armağanı olan 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaşadığın ve hepimizin tepkisini çeken seviyesiz saldırı için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Benim samimi olarak en büyük temennim kendini bilmez bir kişinin sana yönelik tavrı neticesinde, senin insanlara karşı olumsuz duygular beslememendir.

Hayatta iyi insanlar kadar saygıyı ve sevgiyi özümseyemeyen insanlar da var ne yazık ki.

Bu olumsuz an sonrasında Pütürge Emniyet Müdürlüğümüz olaya müdahil oldu. Sen ve ailen bu olayın İçişleri Bakanlığımızla birlikte takipçisi olacağımıza emin olabilirsiniz.

Ben de Mehmet Nuri amcan olarak sana küçük bir armağan göndermek istedim. Kullanırken beni hatırlaman dileğiyle senin gözlerinden öpüyorum.

Sevgili evladım, 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyorum, sana ve arkadaşlarına derslerinde başarılar diliyorum."

Bülten

GÖRSEL: Tekmelenen çocuk bir başka öğrenci tarafından tekmeleyen şahıstan uzaklaştırılırken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Osman (1 hafta önce)
    Bu insanlıktan nasibini almamış suçlunun tekme attığı yerde çocuğumuzdan herkesin önünde özür dilemesi gerekir.Belki yavrumuz incinmiş kırılmış onuru, gururu tekrar teslim edilmiş olur...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 hafta önce)
    Sayın bakanım bu davranışınız her türlü takdire şayan.Bir vatandaş olarak özellikle teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Aziz ülkemizin geleceği olan yavrumuza tekme atan,insanlıktan nasibini almamış,kendini adam zanneden bu canlıya Adalet bakanımızdan da özel olarak gerekenin yapılmasını arzu ediyor ve bekliyoruz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bülent (1 hafta önce)
    Sayın bakanımıza hassasiyeti için teşekkür ederim Keşke bu insanlıktan nasip almamış tutuklansaydıda kamu vicdanı azda olsa rahatlardı malesef olmadı yine olan GARİBAN aileye ve özellikle çocuğumuza oldu.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Osmanbey (1 hafta önce)
    Allah devlete zeval vermesin zalime de fırsat vermesin
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Kağan (1 hafta önce)
    Sayın bakanın çocuğu yada yakını olsa yine bu kadar sakin bi yaklaşımda bulunurmuydu acaba yada bu tür olaylar niye siyasetçiler yada bürokrat yakınlarının başına gelmiyor ben söyleyeyim kiyameti yaşatırlar bu olayı yapan şahsa adalet ve kanunlar zenginleri korumak için vardır
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Ali (1 hafta önce)
    Dogrudan görev alanına girmemesine rağmen belli ki kalbine dokunmuş, o çocukla empati kurma ihtiyaci hissetmiş, helal olsun, peki ya iktidariyla muhalefetiyle bizim siyasetçiler nerede, yoklar, olmaları gereken bir yerde, bir zamanda hiç olmadılar ki zaten...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Özellikle Adalet bakanımızdan da serbest bırakılan bu zat ile ilgilenmesini bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • pırasa (1 hafta önce)
    Sevgili bakanım bunu yapan pisliğe de bir mektup yazsaydınız ya.
    %91
    %9
    Yanıtla