SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevi Firarisi, Konteyner Kentte Karısını Dövdü Yine Kaçtı

Cezaevi Firarisi, Konteyner Kentte Karısını Dövdü Yine Kaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce cezaevinden firar eden şahsın, konteyner kentte kalan karısını dövdükten sonra kaçtığı bildirildi.

Olay, olayların eksik olmadığı Samanköy Konteyner Kent'te meydana geldi. 20 Mart gecesi, bulunduruldukları Akçadağ Cezaevi'nden Mehmet Tan adlı arkadaşıyla firar eden ve bir ayı aşkın süredir firarda olan Cengiz Kök adlı şahıs, konteyner kentte kalan karısını döverek yaraladı.

Uyuşturucu suçundan bulundurulduğu cezaevinden firari olan Cengiz Kök'ün son vukuatı, karısının polise başvurmasıyla ortaya çıktı. Polis, Kök'ü yakalamaya çalışıyor.

Bu arada, daha önce de 12 yılın üzerinde hapis cezası bulunan Abuzer Can adlı firarinin konteyner kentte bir çocuğu cinsel istismarı nedeniyle, konteyner kentlerdeki asayiş ve denetim sorunu gündeme gelmişti.  Uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından 12 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Can, bu olaydan sonra yakalanmış ve cezaevine gönderilmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • bek (1 hafta önce)
    Zaten verilen ceza yok.verileninde hepsi dışarıda maşallah.hepsi firari
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Devlet hükümet kendine gel. Böyle gitmez. Çocuk oyuncağı değil. Devlete güven sarsılıyor. Allah muhafaza Çöküş e kadar gidebilir. Kusura bakmasın kimse dost söyler acı söyler. Binbir güçlükle kurulan devletimiz. Giderse geri gelmez. Önce içerde Adaleti ve güvenliği sağlamak lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 hafta önce)
    Aranan suçluların yarısı firari, nasıl firar ediyor bunlar. Denetimli serbestlik veya izin gibi şeylerle kendi elleriyle mi salıyorlar ne yapıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • elk.arz (1 hafta önce)
    Adam ceza evinden kaçıyor nasılda şaşırtma yapmış hiç beklenmedik yerden çıkıyor karısını dövüp kaçıyor tam bir profesyonellik sergilemiş.. hem firari hem de elini kolunu sallayarak konteynır kentte dolaşıyor..ya birini öldürecek yada birine tecavüz edecek ki buluna
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)elk.arz isimli kullanıcı yorumuna
    Sende buna hayretediyorsan iyi adam çarşinın içinde elinde sigara dolaşıyor avm ye gidiyor normal hayatını sürdürüyor
    %100
    %0
    Yanıtla