SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erbakan'ın, İstanbul'da AKP'ye Destek İçin Aday Çekmeye Malatya Koşulu

Erbakan'ın, İstanbul'da AKP'ye Destek İçin Aday Çekmeye Malatya Koşulu
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP’ye destek için İstanbul adaylarını çekmeyi üç şarta bağladı.

YRP, Mayıs 2023’teki genel seçimde cumhur ittifakına destek vermişti. 31 Mart’taki yerel seçim içinse uzlaşı çıkmamıştı. YRP bu nedenle kendi adaylarıyla seçime giriyor.

Bunun üzerine iktidarla YRP arasında çekişme başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, kendilerine kaybettirmek için hareket etmekle suçladığı YRP’den yanıt geldi.

Partisinin Hatay Antakya’daki mitinginde konuşan Erbakan, suçlamalara şöyle cevap verdi:

“Bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti kessin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik üssünü kapatsın, emekli maaşlarını 20 bin liraya çıkarsın. Biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız.”

diken.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (4 hafta önce)
    İsrail maalesef korunuyor. İhracatta uçak benzini, gıda su hepsi bizden gidiyor ama hükümet sessiz. Şimdi hükümetin bu büyük sınavı nasıl cevaplayacak. Herkes görecek kim neci
    %77
    %23
    Yanıtla
  • 44malatya (4 hafta önce)
    Sayin Erbakan Turkiye Geninde Cekirsen bu Sansi birdaha bulamasin Bu milleti kusturme Hic Bir Pazarliga Girme MALATYADA Kazanacan
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (4 hafta önce)
    Valla bravo
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mert (4 hafta önce)
    Fatih Bey kendisi ve partisi için bir şey istememiş. Reisi cumhurun yılların bağırdığı korumaya çalıştığı Filistinliler için istemiş. Hadi görelim bakalım Sayın AKP genel başkanı ve Sayın Cumhurbaşkanı gerçekten samimi isen bunlardan birini yaparsın.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • kadir (4 hafta önce)
    ağam bizle egleniyi...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mehmet (4 hafta önce)
    Adam açıkladı..bugün ülke de 16 milyon emekli var.. her yıl buna 40 bin kişi daha ekleniyor..eğer emekli maaslarini asgari ücret yaparsak bugün tüm yatırımları durdurup 1 yıl boyunca sadece emeklilere ödesek ucu ucuna yetiyor dedi.. bütçe yetmiyor yani.. Sayın erbakan bekara karı boşamak kolay.. ülkeyi kendi savunma sanayimizi tam bitirinceye yapilincaya kadar eyvallah diyecek NATO ya, abd ye.. bu işler oldu bitti ile olmaz bedelleri var.. sen hazır olduğunda yapabilirsin.. Türkiye nin güneyin de Suriye de ırak ta adam kurtlere silah vermiş üst kurmuş ordu kurmuş Türkiye yi de bölmek için hazır bekliyor.. Yunanistan yine öyle.. zaman kazanmak gerekiyor.. emekli demissin? Sen eyt ile dağ gibi adamları 5000 gün ile 43 yasinda emekli edersen bu maasi alırsın.. en azından 5000 gün yas 50.. olmaliydi en az.. sonrakiler ya? 2000-2008 arası kademeliler.. asıl eyt onlar.. onlarda bekliyor emekli olmak için.. haklılar..eyt lilere 5000 gün yas 50.. kademeli olanlara, Bagkur olanlara 7200 gün yas 50-55 olsaydı hiç sorun olmayacakti.. ayrıca elden sgk yatırmış...asgariden sgk yatirmis adamı nasıl 20 bin yapıyorsun... hadi yaptın... sgk pirimini 4 kat fazla yatıran emeklinin maasini 80 bin yapacak mısın?
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Suriyeli tosuncuklara para var.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 hafta önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sınırın folloş olmuş giren çıkan belli değil sen daha yok savunma sanayii yok bilmem ne.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 hafta önce)
    Tebrik ederim kendisini.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • cemil (4 hafta önce)
    allah razı olsun. vicdan sahibi bir insan daha ne ister. antalya dan israil e su akışını da keserlerse şu mübarek ramazan ayında daha ne isteriz. teşekkürler erbakan en azından dile getiriyorsun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ahmet (4 hafta önce)
    de haydi kim milli kim gerçekten mazlumun yanında de haydi kim lafta kim gerçek ...mandır?
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (4 hafta önce)
    Vaybe bende malatya büyükşehiri yrp ye ver bizde İstanbul dan adayımızı çekelim diyecek sandım helal olsun bunun içinse
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (4 hafta önce)
    Anlamadığım bu adam hiç bir siyasi bedel ödemeden direkt yalısından çıkarak sırf babası gibi yürüyor diye arkasında binler var ülkenin acınacak hali
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Net.aması,fakatı yok.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mehmet (4 hafta önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Net istanbul da zaten kazanma şansı sıfır.. genel seçim mi bu..
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Muhalefet yapınca bu sadece bir yerel seçim dersiniz.Ama ne hikmetse iktidar genel seçim havasında ve bakanlarını! bile seferber ettiği bir seçim gibi hareket ediyor.Neden acaba?Bir bilgin varmı?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Oktay (1 ay önce)
    Bu kadar açık ve net. Anlaşılmayan bişey var mı? Emekli kardeşler. Siz dusunmuyorsunuz ama adam dusunmus
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Bu dedikleriniz yapılırmı bana göre kesinlikle yapılmaz.
    %88
    %12
    Yanıtla