SON DAKİKA
SON DEPREMLER

28 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçti, 9 Şüpheli Tutuklandı

28 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçti, 9 Şüpheli Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da torbacı olarak bilinen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik gerçekleştirilen ve 10 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sonucunda 9 şüpheli tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekiplerince sokak satıcılarına yönelik olarak takibe alınan 10 hedef şahsa  ait adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyon sonucunda 28 bin  99 adet sentetik ecza hap, 5,29 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • egitimci (4 hafta önce)
    Emniyet teşkilatını tebrik ediyorum zor günler geçirdiğimiz şu günlerde birde asayiş ile uyuşturucu ile uğraşmayalım bizim huzura ihtiyacımız var ..Bu kontrollerin artarak deva etmesini bekliyoruz. Gençlerimizi bataklığa düşmeden önlem alalım bataklıklarında kökünü kurutalım. vatandaş olarak bize de görev düşüyor şüpheli durumlarda mutlaka emniyete bildirelim. şahsen ben bunu bildirimleri yapıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 ay önce)
    Emniyet guclerimizin ellerine sağlık Ayaklarına taş değmesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Antikripto (1 ay önce)
    Uyuşrurucu ve fetö ile mücadele edildiği sürece vergilerim helaldir!!! Elinize sağlık
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kadir (1 ay önce)
    Bu adamlar bir daha malatya sınırından içeri sokulmamalı.
    %100
    %0
    Yanıtla