SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalmadıkları Bir Cami Hoparlörü Kalmıştı!

Çalmadıkları Bir Cami Hoparlörü Kalmıştı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerinde hasar görerek yıkılan caminin kalan minaresindeki hoparlörleri çalan hırsız, mahalle muhtarı tarafından farkedilince hoparlörleri bırakıp kaçtı.

Olay, Malatya merkez Kiltepe Mahallesi Ehramcı Sokak üzerinde bulunan Eski Camii’nin enkazında meydana geldi. Enkazı kaldırılan caminin ayakta kalan minaresinde bulunan 4 hoparlör gece bir hırsız tarafından sökülerek çalınmak istedi. Ancak, enkazı kontrol etmek için gelen  Kiltepe Mahallesi Muhtarı Celal Demirtaş tarafından farkedilen meçhul hırsız söktüğü 4 adet hoparlörü bırakarak kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri yaptıkları aramalarda 30’lu yaşlarında madde bağımlısı olduğu tahmin edilen şüpheliyi bulamadı.

Kiltepe Mahallesi Muhtarı Celal Demirtaş, “22 bin TL değerindeki 4 hoparlörü kurtardık. Mahallemize yeni bir cami yaptırdığımızda orada kullanacağız. 4 hoparlörü cami imamına teslim ettim” dedi.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • veli (11 ay önce)
    büyüklerinden başla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kiltepeli (11 ay önce)
    Helal olsun celal abi polisin işinide üstlenmiş keşke herkes senin gibi işini doğru yapsa bizlerin bostanbaşındaki evleri hem soyuldu hem yağmalandı ne polis gördük ne de başka birini
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet gerçek (11 ay önce)
    Bu tarz âdi suça karışmış insanların bir arada yaşayacağı alanlar kurulup toplumdan soyutlansa… Bin yıllardır devam eden yağma ve çalma davranışı. Çalışmayayım yatayım, gizli kapaklı zamanlarda insanların elindekini çalayım. Eskiden gıda, şimdi para, deprem bölgesinde hurda. Ve bu insanlar sokaklarda cesurca, özgürce gezebiliyor. Olması gereken, Doğru dürüst ve düzgün insanların rahat huzurlu ve güvende yaşaması değil miydi?
    %100
    %0
    Yanıtla