SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Betoncu' Belediye Başkanının 'Çürük Binalar' İçin İlginç Savunması

'Betoncu' Belediye Başkanının 'Çürük Binalar' İçin İlginç Savunması
A- A+ PAYLAŞ

Daha önce 'sahte' UNESCO ödülü ve Yeşilyurt Belediyesi'nin kurumsal kimliğinin kullanılarak yurt dışına Malatyalı olmayan ve götürüldükleri Almanya'dan geri dönmeyen 100'e yakın kişinin belediyenin bir projesi kapsamında gönderildiği sahte organizasyonundan dolayı suçlanmasına rağmen, ilginç bir şekilde idari ve adli soruşturmalarda, bir grup başka sorumluyla birlikte şimdilik paçayı kurtaran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar (fotoğrafta sağdan 2.), yeni bir açıklamasıyla gündeme geldi. İnsan kaçakçılığı olayında 'sanık' olması gerekirken 'tanık' konumuna getirilen, depremde Yeşilyurt bölgesindeki bazı bölgelerin yanlış imarı ve kendi döneminde yaptığı inşaatların ağır hasar görmesiyle bir kez daha gündeme gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın, geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis toplantısında, hasarlı binaların sorumlusu vatandaşların, inşaat sırasında dökülen betonu sulamamalarının yıkıma yol açtığı yolundaki sözleri dikkat çekti.

Belediye olarak yaptırdıkları ve depreme dayanıklı olduğu iddiasıyla pazarladıkları Yeşil Topsöğüt Konutlarını bile vatandaşa satıldıktan 6 ay sonra ilk depremde ağır hasar gördüğü ve sınırları içindeki denetim ve kontrolünde bulunan yeni binaların bile yıkıldığı ve kullanılmaz hale geldiği, depremde en büyük hasarın meydana geldiği Yeşilyurt Belediyesi’nin eski imar komisyonu başkanı, sonra imardan sorumlu başkan yardımcısı ve en son belediye başkanı olan Mehmet Çınar, depremde yıkılan binaların aslında vatandaşın betonu sulamamasından kaynaklandığını iddia etti.

Malatya Busabah Gazetesi’nin kaydetmiş olduğu video kaydına göre; Yeşilyurt Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ilginç açıklamalarda bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında, “Zamanında çok çok daha iyi araştırmalar yapılsaydı, çok daha az katlar verilseydi, çok daha işçilikle ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar yapılmış olsaydı,…” ifadelerini kullandığı görülüyor.

Mehmet Çınar, 2009 -2014  yılında Malatya Belediyesi Meclis üyesi, 2014 yılından itibaren 4 yıl süreyle Yeşilyurt Belediyesi’nde imardan sorumlu belediye başkan yardımcısı olarak görev yaparken, 2018’den beri de Belediye başkanı olarak görev yapıyor.  

Zemini uygun olmayan bölgeye yüksek kat izni verilmesi, projelerin denetlenmemesi nedeniyle büyük hasar gören Yeşilyurt'un halen görevine devam eden belediye başkanı Mehmet Çınar’ın konuşması şöyle:

“Yeşilyurt’ta en çok etkilenen ilçeler arasında, sizlerin de malumu. Zamanında çok çok daha iyi araştırmalar yapılsaydı, çok daha az katlar verilseydi, çok daha işçilikle ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar yapılmış olsaydı, bazı şeyleri bizde duyuyoruz ama, şimdi belediyede biziz, kontrol edende biziz, imalatları yapanda biziz, takip edende biziz, kendimizi toplum olarak belki ÇEK etmemiz gerekiyor. Daha böyle iş ahlakımızı, işlerimizle ilgili çalışmalarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor.”

Vatandaş betonu sulamamışmış, ondan olmuş!
Son dönemde Malatya’nın büyüyen  en büyük beton santrali ve gaz beton imalatının ailesine ait şirketler olduğu bilinen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında, kalitesiz yapıların vatandaşın betonu sulamamasından kaynaklandığını açıklaması dikkat çekti.

Çınar’ın bu konuda da, “Her şey tamam, ama insanlar betonu sulamamış. Bunun suçlusu kim? Kendi oturduğu, kendi ailesiyle oturduğu betonunu bile insanlar sulamamış. Bunu bir yerlere dayandırmamız, birilerini suçlamanın bir anlamı yok. İşte genel anlamda bence böyle bir toplumsal bir sorun olarak da belki gündem yapabiliriz.” dediği bildirildi.

malatyahaber.com- Malatya Busabah Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

59 yorum yapılmış

  • YERELLİ (11 ay önce)
    onun için onlar için her şey paradır para...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • zorto (11 ay önce)
    c a h i l
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mahmuttt (11 ay önce)
    Millette zaten elinde hortum malatyada geziyor gün olur buralarda bir ev alırsam sulanmış olsun diye ruhsat verirken iyi beton satarken iyi yapı denetimi formaliteden olduğunda iyi beton sulanmamis insanların morali bozuk diye espri yapıyorsa Allah da onu güldürsün yok gerçekse ömür boyu gülmek nasip olmasın
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ünsal Karakaya (11 ay önce)
    Yavuz hırsız ev sahibini suclarmis diye bir söz var tam buna uyuyor
    %90
    %10
    Yanıtla
  • bek (11 ay önce)
    Okulda derste uyuya kalmış.idare edin artık.unesco ödülü gibi diplomada mı acaba
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hasan (11 ay önce)
    Senin yerin Büyükşehir belediye başkanlığı orada harcanma başkanım
    %43
    %57
    Yanıtla
  • malatyali (11 ay önce)
    Çınar, gerçekten dediklerine kendisi inanıyor mu? Senin yaptığın yapılar bile yıkıldı farkında mısınız? Her yeriniz kaçak, her yerınız liyakatsiz insanlarla dolu. Halen geçmiş milletin aklıyla oynuyorsun. Pes dogrusu utanma duygusuda kalmamıs . sizlerde utanma olsa İstifa edersiniz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • hamit (11 ay önce)
    vatandaş kayısı ağacı sanmış sulamayınca kurumuş
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hüseyin (11 ay önce)
    Malatya %70 oy cıkardınız ya şöylelerine. Ne diyeyim ben size. yazıklar olsun
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aydın Ay (11 ay önce)
    Yav ilahi baskan.güldürmeyi başardın.Allah seni ve senin gibileri güldürmesin.Sana bir eğitim vereyim.Beton sulamak sadece döşemelerde tam sinuc verir.Tasiyici elemanlarda sadece yüzeyleri sulayanilrsin.kolon ve kirişlerin betonları dağılmış.Karotlar c14 lerde geziyor.Kalite güvence sistemine nasıl dahil olabiliyorsunuz bilmiyorum.Siz önce kullandığınız agreganin temizliği çapları bağlayıcılari katkilari kontrol ettirin.Beton üretmeyi bilmediğiniz aciklamanizdan belli.Gazbeton kalitenizde zaten hiç tartışılmaz.Hem size ne ki.Binalar yıkılınca amcaoglunuz harfiyatcilar kralı oldu.Yaaaaaa.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ömer (11 ay önce)
    Betonu kışın soğuk havalarda döktüler. Üstelik sizin beton firmanız aracılığıyla. Madem sorunun ne olacağını biliyordunuz, döktürmeseydiniz..
    %83
    %17
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    Aldığınız evleri inşaatken niye gidip sulamadınız. Başkan mı sulayacak?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Tarafsız (11 ay önce)
    Ya Allah Aşkına gören Diyecek bu Adam İnşaatan Caktigi var tamam Beton Sulansin ama Statik Hesaplar Yapılmamış Okadar Katta Farklı Demir Yapılır hiçbir Kolonlarda Etre Demirleri Yok Sınıfta Kalan bir Belediye.Elazigin Belediye si bile bizden daha iyi İnşaat Yapıyor Yazıklar olsun.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Bi sürü şey yazayım dedim sonra 5 saniye düşündüm benimde mutlu olmaya hakkım var dedim vazgeçtim. Yayınlarmısınız bilmem ama yazayım mutluluğun formülü a haber. Açacam izleyecem mutlu olacam arkadaş, bu haberi orda izlesem "başkanın muazzam bilimsel tespiti" diye izlerim mutlu olur helal olsun derim ne gerek var üzülmeye değilmi. Neyse susuyım
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sedat (11 ay önce)
    Bu durumun özeti Kurda çobanlık görevi verilirse daha ancak böyle olur.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Oktay (11 ay önce)
    Bu baktıkları inşaat ne aşamada acaba depremde hasar gördümü.Yeşilyurt belediyesinin yaptığı bostanbaşındaki binamız ağır hasarlı.Sayelerinde konteynerde kalıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muzaffer (11 ay önce)
    2 kere fransaya turistik vize almaya çalıştım hepsi red oldu.Ben bu kişiye artık bir şey demek istemiyorum.Yanındakiler de onun gibi işten anlamayan kişiler olsa gerek.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Başkanım (11 ay önce)
    Başkanım haklı. İnşallah belediye seçimlerinde yüzde 90 seçtireceğiz. Bayrak inmeyecek inşallah. Paranız var. Yeniden yaparsınız. Çoğunuzun evini orta hasar yaptı baskanlarımız. Paranızla yapacaksınız artık evlerinizi. :) Bayrak inmesin yeterki. Oy vermek farz gibidir. Cehape gelirse aman aman. Beleş ev alırsınız ama vatan gider. Aman aman(!)
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yavuz Selim (11 ay önce)
    Merhaba ; 2020 Elazığ depreminden sonra sayın cumhurbaşkanının yatay mimari çağrısına bizim belediyelerimizin verdiği cevap sitenizin arşivinde duruyor. Gözlerine sokun bu haberi. O zamanda yorum bırakmıştık. Şimdide aynısını söylüyoruz. Resimde el kaldıran tiplere de iyi bakın, hepsi akraba kadrosundan. Arşiv linkiniz : https://malatyahaber.com/haber/binalara-12-kat-siniri-getirildi -
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eren dikenli (11 ay önce)
    Başkanım çok özür dileriz,hepsi bizim ihmalimiz..lütfen bi daha inşaat yaparsanız önceden haber verin sülalece gelip betonlarınızı sulayalım..zamanımız kalırsa kendi beton firmanızda kum eleriz,beton yaparız..hatta imar komisyonuna çağırırsanız sizin yerinize kararlara imza atarız..yalnız 2009-2023 arası attığınız her imzadan dolayı vicdanınızın rahat olduğunu açıklamanız şartıyla!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SAMİ VAROL (11 ay önce)
    Çınar’ın bu konuda da, “Her şey tamam, ama insanlar betonu sulamamış. Bunun suçlusu kim? Kendi oturduğu, kendi ailesiyle oturduğu betonunu bile insanlar sulamamış. Bunu bir yerlere dayandırmamız, birilerini suçlamanın bir anlamı yok. İşte genel anlamda bence böyle bir toplumsal bir sorun olarak da belki gündem yapabiliriz.” dediği bildirildi. Ha Ha Ha Sayın reizbey su vardıda sulamadıkmı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (11 ay önce)
    Ya arkadaş aday olsun yine kazanır. Reisin hatırı var bu memlekette. :)) Utanmadan istifa etmeden geziyorlar yazıklar olsun
    %78
    %22
    Yanıtla
  • alaaddin (11 ay önce)
    sayın Mehmet çınar azıcık kişilik varsa hemen istifa edersin.Selahattin Gürkanı bile eleştirme cihetinde bulunup hakaretler savurdun dede korkutta.yıllardır yerel yöneticilik yapmış selahattin başkana haddin miydi hakaret etmek.senin vasfını gördük işte.fotografcınla beraber cok güzel çalışıyosunuz.ama bugunun yarını da var.rezil oldun hala konuşuyon malesef
    %86
    %14
    Yanıtla
  • alaaddin (11 ay önce)
    yazık 350 bin nufuslu bi sehrin belediye başkanı bu kadar mı vizyonsuz olur.sırtını reise bağladılar.her şeyi biz yaparız biz biliriz anlayısı hakim.emin olun adayamanın bi köyüne bile muhtar olamayacak vasıfta ki bu yöneticiler yarın halkın karşısına bile cıkmaya yüzleri olmucak
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Porsuk44 (11 ay önce)
    Önümüzdeki yerel seçimlerde aday olsun yine seçilir bizde davul zurnayla kutlariz.Ahada buraya yazıyorum.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (11 ay önce)Porsuk44 isimli kullanıcı yorumuna
    Oyunu da artırır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veysel Güler (11 ay önce)
    Haber sitenizin haberlerini ilgi ile takip ediyordum. Lakin son bir yılda taraflı kinci intikamcı ve aşağılayıcı bir tavır ile bir habercilik anlayışı yürüttüğünüz için artık takip etmeme kararı aldım.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Git a haber takıl sen boşver. Orada Almanya bizi kiskaniyor
    %85
    %15
    Yanıtla
  • TC numaranı kütük falan yazsaydın keşke ama yorumlara bakan siyasetçi yok bil isterim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ersin (11 ay önce)
    Müteahhit ler betonu sulamamışmışmış . Sen bizim aklımızla dalga mı geçiyorsun ? Sen neycisin ? Senin görevin ne ? Bunları vatandaş olarak ben mi gidip denetleyeceğim kardeşim boş boş konuşuyorsun . Seni süs biberi diye mi getirdiler oraya.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mahmut (11 ay önce)
    Yav ne saçma bi açıklama. Ben kapısı penceresi parkesi camı çerçevesi olan evi 3 trilyona almışım. Alırken sorsamıydım müteahite yav kardeş sen betonu hortumla suladınmı diye. Ya da yav hele şu kolon ile kiriş birleşim yerini bi çekiçle kır da bakayım etriye attınmı diye. Bir akıllı sizsiniz değil mi ? İnsanların aklıyla alay eder gibi açıklama yapmayı bırakın o bostanbaşında fahri kayhanda ev alan adamların çoğu okumuş devletine belediyesine güvenmiş ömürlük yatırımını bir eve bağlamış insanlar. Bunların ahı senin peşini bırakırmı sanıyorsun.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • KadirT (11 ay önce)
    Başkan gereğini yapmıştır ben memnunum
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Halidun (11 ay önce)
    Bu adamla meslektaş olmaktan utanıyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    bunu yapanlardainsanlık yoktur yüzde yüz aşsam ne olur ölenleri getirecekmisiniz
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Bu başkan ve eski Turgut Özal üniversitesi rektörünün yanlışları hakkında yazdıklarınız tonunda büyükşehir, Battalgazi başkanları iktidar partisi millet vekilleri ve il yönetimi hakkında da yazı yazmanızı bekliyoruz. Herkesin yanlışını bağımsız medya olarak bu üslup ile dile getirebilir misiniz?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • M.Akif (11 ay önce)
    Bu başkanla inşallah bir gün yüz yüze gelir de konuşuruz.İki çift lafım var da........
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Yav vallahi bunlara inanamıyorum yine vatandaş suçlu biliyordum aslında yav biz suçluyuz Malatya'da ki idarecilerimiz hepsi gece gündüz çalıştı durdu hep dediler bak betonu iyi sula sulamadik hep Malatya'da ki idarecilerimiz olmasa kim bilir halimiz daha da nice olurdu
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Barut (11 ay önce)
    Ağam bizle eğleni.bizde senle eğkeniyoruz betoncu başkan.bu dünya da dümenin iyi öbür tarafta.....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kündübekli (11 ay önce)
    Bu şahıs gerçekten inşaat mühendisi mi? Birileri diplomasını araştırsın lütfen. Laflara bak hizaya gel. Çizgi film karakteri gibi adam bu ülkede başkanlık yapıyor ve o kadar olaya rağmen bir de milletle kafa buluyor. Bu nasıl bir ülke böyle!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Emre (11 ay önce)
    Arkadaş memlekette ne utanmaz adamlar var, pişkinlik, karakterleri olmuş. Onnn için hava hoş, bina yapılırken kazanıyor, yıkılırken kazanıyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Cahil (11 ay önce)
    Kendini ne zannediyor bu zat yahu. İnsanları resmen enayi yerine koyuyor. Bunların derhal kovulmaları gerekiyor. Kendi yaptıkları ortada kullandığı şu cümlelere bak. Bu insanlar tarafından yönetiliyorsak demek ki hak etmişiz ve daha sınavımız bitmemiş. Başkan ALLAH selamet versin.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kardeşim,bunları tekrar seçerler,İnanın.Biri binalar sulanmadı ondan yıkıldı diyor,öteki suçumuz varsa çekeriz diyor,Diğeride Malatyanın depremde pek adı duyulmadıysa bunun sebebi bizim hizmetleriniz dediğini biz unutmadık ama çoğu unutmuş!
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin K. (11 ay önce)
    Abiler , ablalar , kardesler kabullenemiyorum icime sindiremiyorum isin ehilleri dururken bunlarin yonetici olmasi , insanlarin bu ehil olmayan yoneticiler yuzunden hayatlarini kaybetmelerini aci cekmelerini , en kabullenemedigim seyde bunlari yine secmesini, icime sinmiyor kiziyorum sinirleniyorum ama elimden birsey gelmiyor.. sadece uzuluyorum hemde cok uzuluyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • huseyin (11 ay önce)
    Cok ama cok uzuluyorum . ulkem vasifsiz plansiz projesiz vs.. insanlari goreve getiriyor. Buda yetmiyor halkini hor goruyor, cahil goruyor, aptal yerine koyuyor. insaat isinden birazcik anlayan insan bu durumu anlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hkb (11 ay önce)
    Ne yazacagimi bilemedim . yazdim sildim yazdim birdaha sildim. en cok uzuldugum nokta birsuru gunahsiz insan bunlarin yuzunden yok oldu aci cekti. ama en buyuk handikapta insanlarimiz particilik , yillardan beri gelen gorusleri yuzunden bu insanlari sucsuz gibi kabul etti, kader dedi Alin yazisi dedi, ama bilmelilerki bu kaderin disinda ihmal ,sahtekarlik , is bilmezlik, aldaticilik siz ne isim vverirseniz artik... en acisida bu insanlarin hala piskin piskin konusmasi ve halkin bu insanlari yeniden secmesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (11 ay önce)
    Tamam diyelimki %50hata bizim diger%50 kimin vessalam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vural (11 ay önce)
    Bunlar Malatyalı değil suriyeli ve Afgan bunları Allah bildiği gibi yapsın yazıklar olsun bunlara izin verenede yapanada
    %93
    %7
    Yanıtla
  • murat (11 ay önce)
    Evet sonuçta, yapan müteahhit, betoncu, kontrol eden belediye, sorumlu mimarlar SUÇSUZ. Satın alan VATANDAŞ suçlu. Senin önünde resim çektirdiğin duvarın STANDARTDA yeri bile YOK başkan.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Sayın başkanım ne dersen haklısın. Tüm sorumlu vatandaşlar. İnşaat yapmayı bilmiyorlar, çiçekleri suluyorlar ama inşaatları sulamıyorlar. Arkandayız, sen ne dersen doğrudur. Yürü be başkanım. Kim tutar seni. Bir daha ki seçimde de garanti seçilirsin. Nasıl istiyorsan öyle yönet. İstediğin yerlere de imar ver. Sana güveniyor bu halk.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Adsız (11 ay önce)
    Kendi beton firmaları C30 dokmeleri gereken yerde , daha aşağı döktüğü için algı yapıyor. Eksik olan suyu,kendi firmasi zaten mikserle karıştırıp!döküyordu
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mülayim (11 ay önce)
    Adam haklı beyler işin mantıgı nı çözmüş ve ne yaptıysa yanına kalmış hala milleti aptal yerine koyuyor iyiki insan transferinde vatandaşı suçlamamış
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hakkı (11 ay önce)
    Fotodakiler yesilyurt belediyesini ve şirketini batıran ekip
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Huzur (11 ay önce)
    Bunlara gerek yok vatandaş memnunmuş
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İş ahlakı!! (11 ay önce)
    Yapan da biz denetleyen de biz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamdi (11 ay önce)
    İnşaat Mühendisi başkan bey, vatandaşı suçlamış, ancak Yeşilyurt belediyesinin yapmış olduğu ve depremde ağır hasar gören Yeşil Topsögüt Konakları betonunun sulamasını da kendileri sulamamış...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    diğer seçimde bu da yüksek oyla kazanır...vatandaş; " ilerde olacak depremde tedbiriniz var mı başkan " başkanın cevabı.. "reisi indirmek istiyorlar ,bayraklar inmez ezanlar susmaz, " ..aldın mı cevabını %70 oy la.devam keeee..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aleyna (11 ay önce)
    hayatımda gördğüm en vasıfsız liyakaysız belediye başkanı. Yazık bunlara..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Öyledir ama gelecek seçimde yine %77 falan alır. İki tane esnaf ziyareti selam kelam hasbihal . İki cami önü pozu. O iş tamam.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet başkanımız birde kendi gibi çok vasıflı eli havada müdürü var tabi bunlar gördüğümüz müdürleri birde maski den büyükşehirden getirdiği müdürleri varkii danışmanlık yaparlar resim falan ooooo
    %100
    %0
    Yanıtla