SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Refüje Çarpan Otomobilde 2, Alt Geçitteki Kazada 3 Yaralı

Refüje Çarpan Otomobilde 2, Alt Geçitteki Kazada 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu AVM civarında refüje çarpan otomobildeki iki kişi yaralandı.

Kaza, Buhara Bulvarı olarak adlandırılan Çevre Yolu MalatyaPark AVM arkasında oldu. A.D.T., yönetimindeki otomobille gitmekte iken, belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç yol ortasındaki refüje çarptı.

Kazada sürücü A.D.T. ile araçta bulunan B.T. yaralandılar. Sağlık ve İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle, araçtan çıkarılan yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

ALT GEÇİTTE..

Malatya’da, alt geçitte 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, 16.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu eski adliye mevkiindeki alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan bir araçla aynı yöne ilerleyen bir başka araç çarptı. Kazayı görerek yaralılara yardım amaçlı yavaşlayan üç araç daha kazaya karışırken, 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Arif (1 hafta önce)
    Maalesef Malatya da hemen her gün bir çok trafik kazası oluyor. Bu durum sadece Malatya ya mahsus değil ama özellikle depremden sonra bu memlekette yaşayan insan profilinde bir gerileme olduğunu, aile terbiyesi almış, eğitimli bir ailede yetişmiş, uzun bir sürede bu memleketin düzelemeyeceğini düşünen insanların bu memleketi terk ettiklerini düşünüyorum. Konumuza gelirsek; Biri birine saygı gösteren, özellikle bayan sürücüleri sıkıştırmayan, yol hakkı kendisinde olduğu halde yaya vatandaşlara veya bir başka sürücüye yol veren kardeşlerimizin sayısı bayağı azaldı. Işıklara takılmaz isen bir uçtan diğer uca en fazla 15-20 dakikada gidebileceğin küçücük bir şehirde nereye yetişmeye çalışılıyor anlayabilmiş değilim. Geçtiğimiz günlerde Doğa Cadde AVM. nin önünde park etmiştim. Yolun boş bir anını kollayarak sol sinyalimi verip ana yola çıkmak istedim, dörtyol tarafından içinde 19-20 yaşlarında 4 tane gencin bulunduğu siyah bir araç süratli bir şekilde geldi. Ben sinyali verip yola çıktığım için yavaşlamak zorunda kaldı. Daha sonra yanıma yanaşarak ''OLMUYU dayı OLMUYU'' diyerek söylenmeye başladı. Hayırdır delikanlı olmayan ney. Beni mi döveceksin dedim. Söylene söylene muhtemelen de küfür ederek uzaklaştı. Cahil ile muhatap olmaya kalksan iş çığrından çıkacak. Lanet gelsin şeytana dedim ve yoluma devam ettim. Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Dediğim gibi bu memlekette seviye çok düştü. Allah bu memlekette yaşamak zorunda kalan kaliteli insanların yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet... (1 hafta önce)
    Bu alt geçidin ışıklandırması çok zayıf, üstü açık olduğu için alt geçide kısa süreliğine körlük yaşıyor. Yıllardır söylüyoruz ama düzeltilmedi halen.
    %91
    %9
    Yanıtla