SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsrail'in Katlettiği Filistinliler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

İsrail'in Katlettiği Filistinliler İçin Gıyabi Cenaze Namazı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Malatya'da, Filistinlilere destek için cuma namazı sonrası toplanan yüzlerce vatandaş İsrail saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Kernek Karagözlüler Camii'nde kılınan cuma namazının ardından toplanan vatandaşlar İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Daha sonra Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Namaza, vefat eden Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer'e taziye ziyareti nedeniyle Malatya'da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yanı sıra bazı siyasi partilerin, meslek odaların ve STK'ların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 hafta önce)
    Tek yaptıkları budur işte. İşin en kolayı. Ölenlere gıyabi namaz. Önemli olan yaşatmak.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Solcular (2 hafta önce)
    Solcular canlarını versin filistine savaşmaya gidip siz ancak gıyabi cenaze namazı kılın müslümen kardeşsiniz ya bir günde bedel ödeyin 28 şubatta bile kadınların başını zorla açtılar eylrm yapmadınız tatlı su protestoculuları
    %56
    %44
    Yanıtla
  • 1vatandaş (2 hafta önce)
    Namaz ımızı reklam etmeyin bari ne abuk sabuk millet bu malatya halay çekerler göstermelik namaz kılarlar valla bıktım. Bu gün orda akan kanın sebebi senin orta doğu eş başkanın anlayan anladı .
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 hafta önce)
    en iyi yaptığımız iş gıyabi cenaze namazı ,şunu anlamak lazım her toplum hak ettiği gibi yönetilir.filistin şunu bilmelidir.en yakın dostları bile en fazla gıyabi cenaze namazı kılarak destek verebilir.bu bizim için ve her şahıs için geçerlidir.beddua seansları,cenaze namazları ve protestolar bir anlam ifade etmez.filistinin durumunu görüp ders almaktan başka bir şeye yaramaz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Volkan (2 hafta önce)
    Anca elinde bayrak, boynunda atkı gıyabi cenaze namazı kılın. Başka birsey varmı yok. Boş işler. Gücünüz olacak kı İtrailin boynuna basacaksin
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Gücü yoksa susmalımı susarsan yarin sıra sana gelir
    %84
    %16
    Yanıtla