SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS'de Adil Gevrek, Eski Hatalarından Ders Çıkartmış.. Yersen!.

YMS'de Adil Gevrek, Eski Hatalarından Ders Çıkartmış..  Yersen!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adi Gevrek, Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumdan kurtulma şansının olduğunu belirterek verilecek destekle birlikte Göztepe gibi yeniden Süper Lig’e çıkabileceklerini öne sürdü.

Gevrek, gerekli görüşmeleri gerçekleştirdiklerini şu anda siyasi kanattan gelecek olan desteği beklediklerini ifade etti.

“Birinci ana gündemimiz transferin önünü açmak” diyen Gevrek, şunları söyledi:

“Şu anda herhangi bir görüşme yapamıyoruz. Altyapı, maaşlarla ilgili üzerimize düşeni yaptık, transferin önünü açmak için mücadele veriyoruz. Bir senedir çalışıyoruz ama bu işin yüzde 70’inin verilecek destekle olduğunu başından beri söylüyorum. Elimizdeki oyuncu kadrosu belli, hepsini kaçırmışlar. Gençlik ve Spor Bakanımızın destek sözü var, bu sözün takip edilmesi için siyasilerle görüştük. Tesislerimizi yapsınlar yeter.”

“6 AYDA KULÜBÜ 200 MİLYON TL İÇERİ ATTILAR, BİLSEYDİM GİTMEZDİM”
Gevrek, 6 ayda kulübün borcuna 200 milyon TL eklendiğini kaydederek “318 milyon TL borçla bırakırken Tetteh, Mustafa Eskihellaç gibi oyuncular vardı. Şu anda bu oyuncuların hiçbiri kulüple yok. Oyuncular ya satıldı ya da gitti. Bizim 8 yıllık dönemimizde 300 milyon borç varken, bizden önceki yönetimin 6 ayda bıraktığı borç 200 milyon TL. 6 ay içerisinde kulübü 200 milyon içeri attılar. Kulüp düştükten sonra o kadro elde olsaydı borç bitmişti. Ben bilseydim gitmezdim” ifadelerini kullandı.

“TAKIMIN KURTULMASI İÇİN UMUT VAR”
Kulübün kurtulması adına hala bir umudun olduğunu dile getiren Gevrek, “Umut var, bir şekilde çözelim diyoruz ama destek olmadan olmaz. Bu takım kurtulsun diye göreve geldik. Hala kurtulma ihtimali var. Belediye başkanlarıyla görüştüm; bakanın sözünün olduğunu onun yerine getirilmesi için destek istedim. O söz yerine getirilsin, bizde destek vereceğiz. Söz yerine getirilirse sonrasını biz hallederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızda “Bu takım şehre lazım” diyor. Bu takıma destek olunursa Göztepe gibi lige çıkar” dedi.

ESKİ HATALARINDAN DERS ÇIKARTMIŞ..
Gevrek, “Göreve geldiğimde destek olunması gerektiğini ifade ettim. Eski hatalarımızdan ders çıkarttık. Destek olunursa kimsenin yapamadığını yaparım. Bu takımı daha güçlü hale getiririz.”

Takımın 10 milyon Euro’ya ihtiyacının olduğunu ifade eden Gevrek, “Bulunamayacak bir para değil. Yönetim olarak yüzde 30’luk kısmını zaten biz çözüyoruz. Bu noktada gelecek destekle takımı enkazdan çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 hafta önce)
    Böyle bir savunma olamaz. Desteği aldıktan sonra herkes birşeyler yapar. Sen ne yapıyorsun ki? Sana destek verseler ne yapabileceksin ki? Aynı tas aynı hamam. Malatyalı artık sana güvenmiyor bunu bil. Bu kadar borcu nasıl yaptınız? Resmen alay ediyorsun..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya44 (1 hafta önce)
    Malatyasporu yediniz bitti Yeni Malatyasporda bitti. Şimdi yepyeni Malatyaspor kurulsun yada bu hatadan ders alınsın amatördeki Gerçek Malatyaspor tekrar profesyonel liglere çıkarılsın. Kimse Gevrek Baskanın 600 milyon borcunu ödemek zorunda değil. Sakarya Elazığ Kocaeli Ankaragücü herkesin borcu vardı kimse takımını değişip kapatmadı düşersin alt liglerde 3-5 feda senesi dersin borçlar ödenirdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yusuf (1 hafta önce)
    Bu şehrin gerçek takımı 1966 da kurulan Malatyaspor dur.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ADI SANI BATSIN (1 hafta önce)
    YETTTTTEEEERRRR Diyoruz artık Yeeeetttteeeerrrrrrrr
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yav he he (1 hafta önce)
    Klubu biraktiginda borç 350 milyon TL idi yani senin borcun bu kadar sana ait dönemin borcu öde o zaman 350 milyonu klüp temize çıkar basikannnnnnnnnnnnnnnnnn
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Haci (1 hafta önce)
    Samimi olarak şunu söylüyeyim.Sizin sadece Allah birdir demenize inanırım.Göztepe örneği ise tam bir komedi.Göztepeyi Danimarkalı bir iş adamı satın aldı ve adam önce takımı süper lige çıkaracağım dedi ve çıkardı.Şimdi de iyi oyuncuları alacağım ve göztepe bu ligin kalıcı takımı olacak,adım adım şampiyonluğa oynuyacak bir takım yapacağız dedi.Sen ise yeni klübü sıfır borçla teslim aldın.İki kere düşürdün.Dünya kadar da borçlandırdın.Klübün borçlarını yapan sensin,ödemek de sana ait.Hiç güven vermedin,vermiyorsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • aşkım_44 (1 hafta önce)
    rahmetli kaleci ahmet eyübün 400. bin TL borcunu veremeyen kişiye nasıl güvenilir bu ayıpta yenimalatyaspor yönetimine yeter.. ankarada ki pofpofçularla mı yeni malatyasporu kurtaracan. bak adil gevrek ve şakşakçıları biz malatyada yaşayanlar olarak yenimalatyaspordan vaz geçtik olsada olur olmasada çokta tındı ben burdan malatyalı iş insanlarına ve yöneticilere sesleniyorum efsane malatyaspora lütfen yardım edin ve ayağa kaldırın elimizde sadece efsane malatyaspor kaldı... adil gevrek yenimalatyasporu çok seviyosa belediyeye veya valiliğe bedelini versin satın alsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mertens (1 hafta önce)
    O kadar borç varsa sende normalde takımı almazsın,,,,, buna rağmen niye aldın acaba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 hafta önce)
    Yanlış olan bu takımı sıfır borçtan milyonlarca borca sokan, ve Türkiye' de bir ilki gerçekleştirerek iki yıl üst üste küme düşüren, ona büyük destek veren, ve hiç bir şey olmamış gibi davranan siyasiler ve malum başkanın tekrar başkan olması ve yine de sağdan soldan, surdan burdan para istemesi. Gerçekten bu şehir sahipsiz ve artık çivisi çıkmış, canımız kadar sevdiğimiz, yıllarımızı, hayallerimizi verdiğimiz bu şehir ve futbol sevgimiz bitti. Bizi bu hallere düşünenler de misliyle çekmeleri dileğiyle.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 hafta önce)
    Yeni MALATYASPORLAR Belediye Baskani Delegeler Taraftarlar Burdan Sesleniyorum Yeni Malatyasporu Sayin ACUN ILICIYA Satalim Malatyamiz Kurtulsun ve Sayin ILICIALI Takimi Superlige Cikartir bu Dedi kodulara Suclamalar Aradan kalkar
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Acun almaz , alsa Erzurumu alırdı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • A Ali (1 hafta önce)
    Dersini almıṣ Malatya sporu tamamen yutacak demeki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BABA (1 hafta önce)
    Adil, hiç hata yapmadı. Tamamı bilerek ve taammüden, Eğer buna bu şehirde kim para verirse, o lanetlenir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Neoarmut (1 hafta önce)
    Hitler yaşasa tipe-şekle göre işlem yapıyormuş ya hani fırına atıp sabun yapmadan önce .... şu güzelliği şu nur yüzü pas geçmezdi :)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zurna 44 (2 hafta önce)
    Takımı 2 defa küme düşürüp, milyarlarca borca sokup tarihe geçen malum zat, şaka gibi çıkmış bir de destek istiyor. Bu saatten sonra sana kimse inanıp da tek kuruş vermez. Var git yoluna...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metooo (2 hafta önce)
    Bana da ₺$€£ verin bende yöneteyim..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BECERİKSİZ BAŞKANA (2 hafta önce)
    Oyuncuları kaçıran sensin. Tetteh'i kim boşa çıkardı Yusuf'un ikinci transferinden gelecek parayı üç kuruşa kim sattı. Hatta Tetteh'i bilerek boşa çıkarıp Acun'fan komisyon bile aldığın söylendi. Senin konuşmaya bile hakkın yok. Bizde byeniden başkan olunca bu olayı onur, namus meselesi yapmış sandik seni nerdeeee. Ne yaptın geldiğinden beri transfer yasağını actiracam dedin dedin durdun. Tabi destek verirlerse, destek verseler herkes yapardı. Yazık ettin koca şehire. Sanada yazıklar olsun. Başka söz bulamıyorum....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin Güç (2 hafta önce)
    Bu kadar borç, senin döneminde oldu ,Adil bey..Bu takımın buralarda olmasının en büyük nedeni de malesef sizsiniz, Transfer tahtası kapalı , sağdan soldan yardım gelirse açılır gibi söylemleri geçin, madem başkansınız sizler çözün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 hafta önce)
    Adil Gevrek Malatya seni çok denedi. Kimse sana inanmıyor güvenmiyor. Bu nedenle boşa uğraşma, takımın yakasını bırak git. Bu kulübü iki defa ligden düşüren sensin. Bu kulübü borç batağına sokup transfer yapamaz duruma düşüren sensin. Bu kulübü şeffaf yönetmeyip babanın şirketi gibi yöneten sensin. Artık sana Malatyalılar olarak biz inanmıyoruz. Eğer Malatya halkının helal parasını sana verecek belediye başkanları varsa da hakkımızı helal etmiyoruz. Yeter düş Malatya nın yakasından.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YANIN YERE GELE EMI (2 hafta önce)
    Fay hatlarını Malatyasporun kasasından geçiren adam Bunun adı MALATYASPOR DEPREMI Bütün taraftarları maddi destekcilerin Hepsini öldürdün daha sana destek mestek yok keşke Şehrin belirli yerlerine çok sayın başganın posterleri asılsa hayran hayran bakardık içimden geçen en iyi dileklerimle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ümit (2 hafta önce)
    Dersini almışta ediyor ezber
    %100
    %0
    Yanıtla