SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Grup Sokakta Silahlarla Çatıştı, 3 Kişi Yaralandı

İki Grup Sokakta Silahlarla Çatıştı, 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gece yarısından sonra meydana gelen karşılıklı silahlı kavgada 3 kişi yaralanırken, polis ekipleri 2 silah ve 1 bıçak ele geçirdi.  

Olay, sabaha karşı 02.00 sularında Çöşnük Mahallesi Şehit Levent Yerli Sokak üzerindeki Somuncubaba Parkı’nın yanında meydan geldi. İki grubun karşılıklı olarak birbirlerine pompalı  tüfek ve tabanca ile ateş açtığı yolunda polise yapılan çok sayıda ihbar üzerine, bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Bazı şahısların olay yerinden 3 araçla kaçtıkları yolundaki bilgiler üzerine polis çevrede araştırma yaparken, kaçarak bir apartmanın arkasına saklanan, daha sonra olay yerine intikal eden polislerin yanına gelen yaralı M.S.Ç. adlı şahsın saklandığı yerde yapılan aramada da toprağa gömülü vaziyette 1 tabanca ele geçirildi. Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Araştırmalar sürerken, V.Ö. ve C.Ö. adlı yaralı iki şahsın da bir otomobille Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittikleri belirlendi. Polis ekipleri bu şahısları hastanede buldu.

Olayda M.S.Ç.'nien kalçasından, V.Ö. adlı şahsın ayaklarından, C.Ö. adlı şahsın ise kasık kısmından silahla yaralandığı belitildi.

Bu arada, olay yeri yakınında çalışır halde terkedilen bir otomobilin motor kaputunun altına saklanmış bir adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Olayda bir evin de isabet aldığı ve evin camından giren merminin, şans eseri kimseye isabet etmediği, yine park halindeki bir otomobilin de isabet aldığı belirlendi.

Polis ekipleri olayın meydana geldiği sokak üzerinde çok sayıda boş kovan ve kartuş topladı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.   

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Birisi (1 yıl önce)
    Şehir Teksas şan farksız
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (1 yıl önce)
    Haklı olarak haber başlığında 2 grup diye belirtiyorsunuz ama neyin grubu bunlar insan gibi yaşamayı yadırgayıp vurmayla kırmayla yaşamayı hayat sananların grubumu bunlar madem haklı bir davanız var ise neden kaçıyorsunuz suçlu olanlar her zaman kaçar boşuna insanların huzurunu kaçırmaktan başka birşey yaptığınız yok
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Teksas malatya hızlı çeken kazanır kuralı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yurtdaş (1 yıl önce)
    Çok şükür olayasz silahsız bıçaksız bir günümüz yok şehir TEKSAS gbi sokak arasında kim vurduya gitmesek iyi Allah sonumuzu hayır etsin Polisimize güç kuvvet versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgay (1 yıl önce)
    Emniyet müdürüne rica ediyoruzŞu şahin'ciler ile minübüscü lere göz açtirmasin memleket berkemal olur zaten.!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • malatyalı44 (1 yıl önce)Turgay isimli kullanıcı yorumuna
    turgay arkadaşım şahinciler diyosun ne demek istiyorsun paramız yokki sizin gibi lüks arabalara binelim baba parası ile gezelim bizimde şahinimiz var durumumuz yok diye biniyoz 5 parmak bir deyil bazısı şahine dogana mecburiyetten yokluktan biniyor bence biraz düşünceli ve hoş görülü düşün şahinciler diyecegimize şehrin huzurunu ve sukentini kacıran ve bozanlara göz açtırmayalım açtırtmayalım .
    %77
    %23
    Yanıtla