SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'a Malatya İş Dünyasından Kutlama Mesajları

Erdoğan'a Malatya İş Dünyasından Kutlama Mesajları
A- A+ PAYLAŞ

Recep Tayyip Erdoğan'ın 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi üzerine, Malatya iş dünyasından da kutlama mesajları geldi.

MALATYA TSO
Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminin sonucunu değerlendiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Milletimizin teveccühü ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminin sonucunu değerlendirdi.

Başkan Sadıkoğlu, “Ülke olarak Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı’nın belirlenmesi için 28 Mayıs’ta 2. kez sandığa gittik. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda da güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğumuzu bir kez daha ortaya koyarak huzurlu bir seçimi geride bıraktık. 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da aynı olgunluk ve suhuletle oylarımızı kullandık. Milletimizin teveccühü ile yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'yi ikinci yüzyılına taşıyacak yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan Başkan Sadıkoğlu, “Yeni dönemde hem demokrasimizi hem de ekonomimizi daha da güçlendirecek adımların hızla atılacağına inanıyoruz. İş dünyası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Başta ekonomi olmak üzere ülkemizin temel meseleleri üzerinde ortak akıl ve istişare ile yenilikçi çözümler üretilmesini ve ciddi adımlar atılmasını temenni ediyoruz. Malatya olarak öncelikli gündemimiz depremde büyük yıkım yaşayan şehrimizin yeniden imarı ve ekonomik kayıplarımızın giderilmesidir. Yeni dönemde bölgemize her alanda öncelik tanınmasını ve kayıpların telafisi için maksimum seviyede desteklemesini bekliyoruz” dedi.

MÜSİAD MALATYA
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederek, “Asrın felaketi ile sarsılan ilimizin acil olarak çözülmeyi bekleyen sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulması ve üretim, istihdam ve ihracatın arttırılması için çalışmalar yapılmasını temenni ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur sonucunda yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın başarının ardından bir mesaj yayımlayan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, “Milletimiz tarafından Cumhurbaşkanlığı görevi kendisine yeniden tevdi edilen Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya MÜSİAD ailesi olarak canı gönülden tebrik ediyoruz. 29 Mayıs 2023 tarihi itibariyle “Türkiye Yüzyılı” başlamış, birlik ve beraberliğimiz istikrarlı bir gelecek vizyonuyla perçinlenmiştir. Her bir vatandaşımız için daha müreffeh bir Türkiye hayaliyle yeni kurulacak hükümete ve Cumhurbaşkanımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Akçin, mesajında ayrıca asrın felaketi ile sarsılan Malatya’nın da acil olarak çözülmeyi bekleyen sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasının yanı sıra üretim, istihdam ve ihracatın arttırılması adına da çalışmaların yapılmasını temenni ettiklerini söyledi.

MİAD
Merkezi İstanbul'da bulunan Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, yazılı açıklamasında, demokrasinin yapı taşlarından olan seçme ve seçilme refleksinin dün bir kez daha layığıyla tezahür bulduğu belirtildi.

Sandıklara yansıyan milletin iradesiyle mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yeniden kazandığını aktaran Akdaş, "İş dünyasının çok kıymetli temsilcilerini bünyesinde barındıran MİAD olarak Cumhurbaşkanımızı kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz." ifadesini kullandı.

Akdaş, Türk siyasi tarihinde ilk defa iki turlu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Demokratik olgunluk çizgisinde gerçekleşen bu siyasi yarışta var olan tüm siyasi aktörleri tebrik ediyoruz. Sandıklara katılım oranıyla dünyaya demokrasi dersi veren milletimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Seçimlerin tamamlanmasıyla enerjimizin tamamının Türkiye'nin büyümesi, kalkınması ve bekası için harcanmasının gerekli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, çok yakın bir zamanda karşı karşıya kaldığımız ve binlerce canımızı kaybettiğimiz deprem felaketinin yaralarının sarılması çabalarının aralıksız devamını diliyoruz. Türkiye yüzyılında ülkemizi daha güçlü ve müreffeh görmek adına kurulacak hükümetin var gücüyle çalışacağına inancımız tam. Bu anlamda ülkemizin çok daha iyi seviyelere gelmesi için çaba gösteren, ihracat yapan, üreten ve katma değer yaratan tüm iş insanlarımızın beklentilerinin de büyük bir titizlikle dinlenmesi gerektiğine inanıyor, sorun olarak görünen konuların çözüme kavuşturulması konusunda hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz."

MİAD olarak bu süreçte üzerlerine düşecek her görev için hazır olduklarını bildiren Akdaş, "Kurulduğumuz günden bu yana ülkemizin refahı için çalıştığımızı, çalışmaya da devam edeceğimizi bildiririz. Daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle devletimizin yanında olduğumuzu, vakit kaybetmeksizin hep birlikte, el ele çalışmaya başlamamız gerektiğini özellikle belirtmek istiyoruz. Tüm bu vesileyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmiş olmasını tebrik ediyor, kurulacak hükümete şimdiden başarılar diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ASKON MALATYA
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak “Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri sonucu büyük bir başarıya imza atarak tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz.” dedi.

Başkan Şarlak “Bugün itibari ile bismillah diyerek üretimden ve istihdamdan taviz vermeden kararlılıkla Türkiye Yüzyılı için çalışmalı, tarıma dayalı sanayiyi geliştirerek istihdam oluşturmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı kadrolarına sonuna kadar güvenip destek vermeye devam edeceğiz çünkü Türkiye Mimarının her daim Yanındayız.” şeklinde konuştu.

Bülten- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kaya (11 ay önce)
    Reis im suriyeli afgan pakistanlı din kardeşlerimiz zor durumda lütfen hepsini buralara getirelim ve lütfen hepsine vatandaşlık verelim kardeşlerimize sanayide fabrikalarda çok ihtiyaç var inşallah hepsinin 10 tane çocuğu olur çok ama çok istiyorum bu sesimi lütfen duyun.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (11 ay önce)
    Kernek meydanımızın güzide açık hava esnaflarından maydanozsuz kasap Hayri bey de tebriklerini iletmiş mi?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Fikret (11 ay önce)
    Rüzgar nereye eserse iş dünyasıda oraya eğiliyor ülkede para rüzgarıyla eğilmeyecek kişiler çıkarsa ki biraz zor o zaman feraha kavuşabiliriz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bülent (11 ay önce)
    Hepimiz başkanımızı tebrik ediyoruz ama vekillerin vatandaşı hesaba alıp sıkıntılarına yardımcı olmaları ve dinlemesini bilmeli burnu havada memleketine gelmeyen kaldır indir kolunu yapan umursamaz vekil istemiyoruz hakkımızda helal etmeyiz önceki vekiller gibi olmayın İNŞALLAH!!
    %47
    %53
    Yanıtla