SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turistik Diyarbakır Ekspresi'ne Malatya Garında Halaylı Karşılama

Turistik Diyarbakır Ekspresi'ne Malatya Garında Halaylı Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Tarihi Ankara Garı'ndan bu sezon ilk seferine başlayan, "Turistik Diyarbakır Ekspresi" Malatya'da mola verdi.

Vali Yardımcısı Talat Tabur, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Taşımacılık Yolcu Dairesi Başkanı Erhan Tepe, TCDD 5. Bölge Müdürü Ali Karabey, TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Muzaffer Koç ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri, Malatya Garı'nda "Turistik Diyarbakır Ekspresi" ile kente gelenleri karşıladı.

Karşılamada konuşan Tabur, Malatya'nın çok güzel bir şehir olduğunu, birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını anlattı.

Yolcuların 3 saatlik molada kenti gezeceğini dile getiren Tabur, "İleride gelmek için muhakkak bir sebep bulacaksınız. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

Tren yolcuları, yerel müzisyenlerin seslendirdiği ezgiler eşliğinde halay çekti.

Garda kuru kayısı ikram edildi.

"Turistik Diyarbakır Ekspresi", 3 saatlik molanın ardından Diyarbakır'a hareket edecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • En Has Malatyalı (1 hafta önce)
    Sürekli yersiz ve üzerinde pek düşünülmemiş halaylarla gündeme gelen güzel şehrimiz Malatya'ya bundan sonra sizlerin de yüksek müsaadesiyle HALATYA adını veriyorum. Halayların memleketi. Hızlı treni yok, garda halayı var. Dolar coşarken bunlar düşüyor sanıp halay çeker. Evi yok, Toki halayı da vardır muhtemelen... Halatyam benim!
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Cok güzel bir yorum ve lakap vermissiniz:) Ama haksızlık etme bizim akp iktidarinda yht mizde var, şehir hastanesi de var.. çevre yollarımız da var.. kubbe dağı tüneli de var.. raylı sistemler de var.. köprüler yollar süper yani.. saka saka kayseri de anlattim:)
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Tren Diyarbakır treni bizimkiler bir havai fişek atmamış.. malatya nin 3 saatte neresini gezecekler:)
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Murat44 (1 hafta önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    AVM ve etrafı yeter zaten Malatyalılarinda başka yerde gezdiği yok.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • İstanbul da 500 tane avm var zaten.. adamlar tarihi yerleri görmek gezmek birde gar da kayısı ve ürünleri almak için gelebilirler.. aaa bil bakalım gar da ney yok kayısı dükkanı:)
    %23
    %77
    Yanıtla