SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tehlike Yaratan Hasarlı Çatılara İtfaiye'den Müdahale

Tehlike Yaratan Hasarlı Çatılara İtfaiye'den Müdahale
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da itfaiye ekipleri, ağır hasarlı binaların çevredekiler için tehlike oluşturabilecek çatı malzemelerini kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların sarkan ve tehlike arz eden bölümlerini kaldırmak için çalışma başlattı.

Kent merkezinde İnönü Caddesindeki binaların çatılarının, araç ve yayalar için tehlike oluşturacak kısımlarına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

Görevliler, çatılara çıkarak riskli görülen kısımları söktü. Bazı binaların çatılarına ise itfaiye aracının merdiveni kullanılarak ulaşıldı.

Çalışma sırasında zabıta ekipleri caddede güvenlik tedbiri aldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 hafta önce)
    İş güvenliği için dükkanımıza gelen Malatya İtfaiyesinin müdahale şekli takdire şayan
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Erkan (1 hafta önce)
    Deprem sonrası yıkılan binaları bir kenara koyarsak en fazla çatı yıkılan il Malatya oldu. Demek ki Malatyada adam akıllı çatı yapan firma da yok. Bir mühendis arkadaş bir sohbet sırasında bu çatıların hepsi hatalı yapım demişti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kemal (1 hafta önce)
    Hani İSG Amaç tehlike önlemek iken çatıda çalışan hemde müdür olan kişinin başında bareti yok gözünde gözlük yok ayağında iş ayakkabısı yok . Spor ayakkabı ile çivilerin üzerinde elinde balta ve insan gücü . Nerede teknoloji nerede kendi can güvenliği .... Lütfen her insan değerli ve kıymetlidir . Önce iş güvenliği ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut (1 hafta önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Teknoloji var abi , dikkatli bakarsanız telsizi görürsünüz. Olası bir düşme anında anons geçilecek, hava yastığını açın diye
    %100
    %0
    Yanıtla