SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Bir Kişiyi Vurduktan Sonra Kaçarken Polise Ateş Açtı

Silahla Bir Kişiyi Vurduktan Sonra Kaçarken Polise Ateş Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da silahla bir kişiyi yaraladıktan sonra polisten kaçarken polisin dur ihtarına uymayarak ateş açan, polis arabasına çarpıp zarar veren şüpheli kovalamaca sonucu saklandığı bahçede yakalandı. Şüphelinin yakalanması için yapılan operasyonda Özel Harekat polisleri de görev aldı.

Olay, merkez Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesi Sıraselviler Sokak üzerinde meydana geldi. Alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada A.Ç. (30) adlı şüpheli, tabanca ile ateş açarak Z.B. adlı şahısı sol bacağından yaraladı.

Yaralı şahıs ambulans ile hastaneye kaldırılırken, şüpheli A.Ç., bindiği otomobil ile kaçarken, dur ihtarına uymayarak kaçtı. Hanımınçiftliği Mahallesi Solmaz Sokak üzerinde polislere karşı silah kullanan şüpheli A.Ç., kendisini durdurmak isteyen Asayiş Şubesi'ne ait araca çarptı.

Olay yerine Özel Hareket ile birlikte çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Bahçelik alanda saklanan A.Ç., polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli A.Ç., gözaltına alınarak Asayiş Şubesine götürüldü.  Şüphelinin kaçarken atmış olduğu tabanca yapılan arama sonucunda bulundu.

Şüpheli A.Ç.’nin Basit Yaralama Suçundan 5 Yıl 10 ay 55 Gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

KİLTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI..
Öte yandan, Cuma gecesinin ilk saatlerinde Kiltepe Mahallesi Türkoğlu Sokakta meydana gelen olayda da, Y.E.D. silahla vurularak yaralandı.

01.00 sıralarındaki olayda, bir kişi silahla bacağından yaralanırken, olayın faili E.Ö.'nün kaçtığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Toper (1 hafta önce)
    Ne oluyuruz yahu bu malatya depremde adam edememiş hergün bir vaka
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Öyle boş konuşmayın, malatyanin yüzde yüzü mü adam değildi de deprem adam edemedi diyorsun. Bence sen kendini sorgula. Hep laf salatası sizden dolu var
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Haci (1 hafta önce)
    Polise askere dur ihtarına rağmen ateş açan amasız fakatsız itlaf edilmelidir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Reel (1 hafta önce)
    Polise,askere kurşun sıkanın cezası ölüm olmalı, bu gibi insan müsveddesi tipler yaşamamalı, elleri kopsun ve kurusun inşallah.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hasan (1 hafta önce)
    Şu isimleri açın kardeşin... Kimin kim olduğunu bilelim. Korkmayın kimsenin size ifşadan olayı dava açacak kadar aklı yok. İsimleri açın kardeşim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haco (1 hafta önce)
    Devletin Askerine Polise silah sıkanın pkk’lıdan ne farkı var. Bunlara en ağır cezayı vermeliler
    %88
    %12
    Yanıtla