SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor’a 2-0 Mağlup Oldu

Malatyaspor Sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor’a 2-0 Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yoğun güvenlik önlemi altında oynanan ve yüzlerce polisin görev yaptığı karşılaşmada, Malatyaspor sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor’a 2-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 11.Grup’ta 23.haftada Malatyaspor, sahasında grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor’u konuk etti.

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşma öncesi emniyet ekipleri stadın çevresinde geniş güvenlin önlemi aldı. Maçı oynanacağı stadın çevresine barikat ören ekipler, maça gelen taraftarları aramadan geçirdikten sonra tribünlere aldı. Çeşitli illerden çevik kuvvet polislerinin de geldiği maçta yüzlerce polis görev yaptı.

Şahin Berker, Mahir Selenga Mısır ve Emrah Türkyılmaz hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmaya Malatyaspor; Ömer Halis Güven, Fatih Uludağ, Erhan Gözetlik, Fazlı Ayan, Veysel Gümüş, Oğuzhan Nemli, Emir Şen, Mert Berat Yaşar, Gökhan Özer ve Berkay Yüksel on biriyle çıktı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor ise Mücahit Atalay, Emin Altunay, Caner Taşkıran, Ahmet Üner, Tolga Alaca, Mustafa Aşan, Sefa Aksoy, Ekrem Sütçü, Umut Koray Öz, Mustafa Değirmenci ve Reha Kurt on biriyle mücadele etti.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, mücadelenin 24.dakikasında Reha Kurt’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Yozgat ekibi 45+1’de Ahmet Üner’in golüyle skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda gol fırsatları yakaladı ancak başka gol sesi çıkmayınca Yozgat Belediyesi Bozokspor sahadan 2-0 üstün ayrılarak hem zirvedeki yerini korudu hem de şampiyonluk için önemli bir adım daha atmış oldu.

Malatyaspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor maçını AKP  Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Sedef’te izledi. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, maç başlamadan önce sahaya inerek her iki takım futbolcularına da başarı diledi.

Mehmet GÖRESİYE-malatyahaber.com

Fotoğraflar: Ali Albay

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fbay (1 hafta önce)
    doğrusu nu söylemek gerekirse malatyaspor bu kafayla daha amatör ligde çooook oynar.takımı kazanç kapısı olarak görmek çok yanlış, takım şehrin takımı olmalı, takım kimsenin tekelinde de olmamalı...iyi oynar sınız kötü oynarsınız bunlar eleştiri lebilir.buna açık olmalı ve şeffaf olmalı, birilerinin değil herkesin ve herkesimin takımı olmalı ve her kesimden gönül kazanmalı.ver hasıl başarılı olmasını çok isterim ama izlenimlerim pek te iç açıcı değil....
    %70
    %30
    Yanıtla
  • K.Dayı (1 hafta önce)
    Malatya nın ileri gelenleri bu takıma ship çıksın.bu takım iyi bir destek ve kadro ile gelecek sezon bal liginde rahat şampiyon olur.3.lige çıktıktan sonra önü açık olur.bu gerçek Malatyaspor.hadi malatya nın zenginleri artık sıra sizde.
    %58
    %42
    Yanıtla