SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gevrek'e İstifa Etmesini Söyledim, Disipline Sevk Edildim"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek'in, geçtiğimiz hafta yönetimdeki görevine son verildiğini duyurduğu Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, yazılı bir açıklama yaparak, kulüp başkanı Gevrek'e 'tek adam' yönetiminde ısrar etmesi halinde takımın bir kez daha küme düşeceğini, istifa etmesi gerektiğini söylediğini, bu nedenle disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi.

Özköse'nin açıklaması şöyle:

"Açıklamalarıma depremde büyük zarar gören Malatyamıza geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum.

Futbol ile ilk tanışmam 1986 yılında 11 yaşında Malatya İdmanyurdu futbol kulübünde Sümer stadında futbol oynayarak başladı

Yani Malatya spora ile tanışmam 38 yıllık bir serüven ,aynı zamanda çocukluk aşkı..

Ancak 38 yıl sonra Yeni Malatyaspor kulübüne yönetici olarak katıldım.

Katılmamdaki amaç depremle yıkılan şehrimin futbol takımına destek olabilmekti.

Fakat Adil Gevrekte 9 aylık bu süreçte alına kararlarda yönetim kurulunun bilgisine sorulmadığı ,şeffaf bir düşünce yapısının bulunmadığı ,istişarelere kapalı olduğunu özellikle depremde hayatını kaybeden kalecimizin önceki yıllardan kalan 400.000 yakın alacağının defalarca söylememe rağmen neden hala ödenmediğini anlayamadım.

Ve insiyatif alarak evet ikili görüşmeler yapma kararı aldım Yeni Malatyaspor menfaati ve Malatyasporun kurtuluşu için görüşmeleri yaptım.

Malatyanın siyasileri ,Malatyanın sevilen ,sayılan ,saygın iş insanları, Malatya eşrafı Malatyaspor büyük taraftarları,sivil toplum kuruluşları ile yaptığım görüşmeler neticesinde toplumun Adil Gevrek’e destek ve güvenlerinin olmadığını anladım ,bu durumu Gevrek’e iletmek için İstanbul'da toplantı yapma kararı aldık. Toplantıda Adil Gevrek' izah etmeye çalıştım , takımı bırakmasını istifa etmesini kulübün önünün açılması gerektiğini söyledim.

Kendisi cevap olarak takımı bırakmayacağını ,devam edeceğini ısrarla tarafıma söyleyerek tek adamlığa devam edeceğini bildirdi.Bende böyle giderse bu takımı bir kez daha küme düşeceğini yüzünü söyleyerek toplantıyı terk ettim.

Bu süreçte yönetim kurulundan istifa etmeyi düşünürken disipline sevk edildiğimi öğrendim. Disiplin sürecimin sonucunu bekleyene kadar istifa etme kararından şimdilik vazgeçtim.

Yeni Malatyasporumuzun kurtulması için yukarıda anlattığım kurum ve kişiler ile daha detaylı ikili görüşmelere devam edeceğimi Malatyalı hemşerilerime bildirir saygı ve selamlarımı sunarım."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Alataoguz (1 hafta önce)
    Detaylı takip eden birisiyim malatyayı ve malatya sporu ahmet bey ne zaman doğruyu telaffuz ettiyse digerlerinin işine gelmedi sonuç olarak doğruyu söylüyen günah keçisi ilan edildi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hakkı (1 hafta önce)
    zaten doğruları söyleyen hataları söyleyen disipline sevk ederler suçlarlar, yani değişen birşey yoktur aynı tas aynı hamam... Ahmet Özkösenin dediği gibi yine düşecek Adil Gevrek orda olduğu sürece...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 hafta önce)
    Adil Gevrek ile bu iş olmaz. Adil Gevrek bu takımı iki kez küme düşürdü. Adil Gevrek bu takımı gırtlağına kadar borca soktu. Adil Gevrek şeffaf bir yönetim sergilemedi. Adil Gevrek ile bu takım kesinlikle başarısız olacaktır. Belediyenin, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını Adil Gevrek e vermeyin. Yeter hala anlamadınız mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aykut (1 hafta önce)
    Ahmet özköse malatya spora çok faydası olmuş çok şey katmıştır. Dogru açıklamalarda bulundugu için disiplin kuruluna sevk edilmiş hakkı yenmiştir.malatya sporunun başkanı olucak tek insandır
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Tek insan ha. Demek ki Ahmet Erköse Malatyaspor’a Başkanlık yapacak tek insan. Allah yalanı sevmez. Niyeyse bu lafa fena takıldım. Birader pardon ama kendinizi tam, ne olarak görüyorsunuz. Seçilmiş insan olarak mı ? Sömürecek insan olarak mı? Adil Gevrek ve ekibinin iç ruh dünyasının, dış duvar folyoları söküldü ve çürük, pas tutmuş işe yaramaz görüntüleri kendilerini Rols Roys motoru gibi bulunmaz görüyor. Malatya halkı Adil Gevrek ve ekibinin deve yükü ağırlığından kurtulduğu gün, Emin olun çok şahane bir Rezerv Alan kazanacak ve Malatya halkının sırtından deve yükü ile çalınan hırsızlıklar da son bulacak. Bu arada şunu çok iyi bilin ki asla Tek, değilsiniz. Ne babayiğitler var da, kenar da bekliyor….
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Aykut bey bu işler adil başkanın arabasına tekme atmakla olmuyor . .eğer olsaydı araya tanıdıkları koyup yalvar yakar beni mahkemeye vermesin diye ağlamazdın.. neticesinde senin ve senin gibilerin başkan olacak adamdır dediğin adamlar, şayet başkanlık yapacak gerçek insan olsa bile sırf sen destekliyorsun diye başkanlığı yapmasına izin verilmez
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 hafta önce)
    Sezon bitiyor,işlerin çözümünü bekliyoruz biz, bu haberler de neyin nesi kardeşim Bırakın bu işleri birlik olun yeter ancak bu işleri de adil başkandan başkası cozemez kimse kusura bakmasın neye ne verdiğini kime nasıl davranılması gerektiğini adil başkan biliyor müsade edin de adam düzeltsin, demekki düzeltmeye niyeti varki geri dönmüş yeniden başkan olmuş sabırlı olalım gerçekten malatyamizda futbolu özledik destek olalım
    %24
    %76
    Yanıtla
  • bu adam taraftarı mahkemeye verir daha sonra avukatı arar masrafları ve avukat ücretini verin davadan vazgeçelim der tabiki vermedim ve davayı kazandım bu futbol dehası adil efendi önce başkanlığı döneminde yaptığı borçları ödesin ondan sonra konuşsun bu adamal malatyasporun gideceği yer ikinci lig olur
    %50
    %50
    Yanıtla
  • adil düzelmek için gelmedi sağda solda unuttuğu başka bir şey kalmışmı onu kontrol etmek için geldi. istifa eden kahramana gelince, eğer düzgün bir insan olsa idi adilin yönetiminde olmazdı
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Reel (1 hafta önce)
    Bisey olmaz Malatyanin her işi böyle alangirli, biz alışkınız bu tür durumlara zaten bir işi düzgün,planlı gitse bu şehrin dişimi kiracam.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Cengiz (1 hafta önce)
    Ahmet bey baştan aşağı yanlış yapmış.Adil Gevrek'i tanımıyormuydun geçmiş dönemle ilgili yeterli bilgi sahibi değilmiydin niçin yönetime girdin.Yönetime girdin destek olacağına aleyhte davranışlara girmek ne demek? Baktın anlayışına uygun olmayan yönetim şekli var niçin istifa etmedin? İstifa eder, yeni yönetim oluşması için çalışma yapabilirdin.Şu anda yaptığın takıma zarar vermekten başka birşey değil.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • uğur tn (1 hafta önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Ya cengiz kardeş de hele ne alıyorsun sen bu adilden ,ne kadar nemalanıp, nasıl faydalanıyorsun ? Başka deyimle sen adil gevreğin avukatı ya da yaverimisin nedir ? Herkes yanlış ,adil gevrek'mi haklı ya da doğru ? Vicdan yahu bugün bu takım bu hale düştüyse tek sorumlusu adil gevrektir. Sen savunsan ne savunmasan ne be güzel kardeşim.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ben Adil'i tanımam benim önceliğim Malatyaspor.Adil Gevrek kimin umrunda.Ama akıllı olup geçmişten bu güne olalaeı iyi irdeleyip akıllı hareket etmek zorundayız.Hele mevcut durumda Adil Gevrek'e düşmanlığın Malatyaspor'a düşmanlık olarak görüyorum.Varsa bir babayiğit çıksın ben bu işi iyi bir şekilde yaparım desin destekliyelim.Düşündüğümüzü söylemek size göre avukatlık mı? Bu tür yaklaşımlar bana göre yanlış olan yaklaşım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • tuncay (1 hafta önce)
    adil yağlı kapı buldu gitmez arkasınada akp li vekil almıştır
    %75
    %25
    Yanıtla