SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Annem Malatyalı Bir Depremzede.."ye Yanıt: "Ailemize Hoşgeldin"

A- A+ PAYLAŞ

Televizyon ve sinema izleyicilerinin canlandırdığı 'Bir Ankara Polisiyesi- Behzat Ç.' karakteriyle tanıdığı, 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP'den Ankara- Etimesgut Belediye Başkanı seçilen sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya'da kurtarma çalışmaları yapan Ankara AKUT görevlilerinin enkazdan çıkardığı kedinin yavurusunu sahiplendi.

Erdal Beşikçioğlu, enkazdan kurtarılan dişi kedi ve erkek Ankara kedisinin yavrusu olan kediyi sahiplendirme girişimleri sırasında, "Konu: Kalp Aranıyor.." kayıtlı olarak Etimgesgut Belediye Başkanlığı'na, 'yavru kedi' adına yazılmış 'dilekçe'ye kayıtsız kalmadı.

"07.03.2024 tarihinde Şeyhşamil Mahallesi Eryaman Etimesgut'da dünyaya geldim ve cinsim Blue Point. Sekiz kardeşin ilk doğanıyım. Babam Ares Ankaralıdır. Annem Mavi ise Malatyalı bir depremzededir. 6 Şubat depreminde AKUT görevlisi amcalar tarafından göçük altından kurtarılmış ve Ankara'ya getirilmiş. Aylar sonra Anneannem Ayşegül ve Dedem Ömür tarafından sahiplenilmiş.

Sayın Başkanım Erdal Amca, kalbinizde minik bir yavruya daha yer varsa sizin ailenize dahil olmak istiyorum.

Saygılarımla." yazılı ve pati imzalı dilekçeye de yer verdiği sosyal medya hesabından "Ailemize hoşgeldin" başlığıyla paylaşım yapan Beşikçioğlu'nun takipçileri, mesaja çok sayıda beğeni iletti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Nuri (1 hafta önce)
    Yeni başkan bu güzel cana sahip çıkmış,Malatyayı bitiren depremin acı bir hatırası olarak bunun haber değeri yok sayanlar gene siyaset yapmışlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Haci (1 hafta önce)
    İşte bu yüzden malatyahaber.com okuyor,takip ediyoruz.İyikivarsınız.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • turan (1 hafta önce)
    Malatya bizim kırmızı çizgimizdir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamaset (1 hafta önce)
    Sn Editör, hamaset yapmaya çalışmışsın ama olmamış gibi:)
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahmet (1 hafta önce)
    ne haber ama tam size göre haber değil enternasyonal gündem olmuş . kaan uçağımızı iha ve siha ları sollamış.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • malatyalı (1 hafta önce)
    Sırf Malatya kelimesi geçiyor diye alakalı alakasız şeyleri haber yapmaktan vazgeçin bence.Size yakışmıyor
    Editörün Notu: Her nerede olursa olsun içerisinde 'Malatya', 'Malatyalı', '44 plaka' geçen her haber, her konu, her yazı ilgi alanımızdadır. Çünkü bu sitenin adı malatyahaber.com'dur.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Cidden bu da haber yapılmaz ki arkadaş ya... Bir bu şehre mi özgü acaba herhangi bir yerde Malatya kelimesinin geçmesinin bu derece önemsenmesi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Orası sizin bakış açınız, ben haberde Ankara ilçe belediyesinin hayvana verdiği değeri gördüm.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Editörün yaşı 15 galiba
    %40
    %60
    Yanıtla