SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fendoğlu ve MHP Heyetinden Er'e Kutlama Ziyareti

Fendoğlu ve MHP Heyetinden Er'e Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Milletvekili Mehmet Fendoğlu'nun da bulunduğu heyet Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül ve milliyetçi kuruluşların temsilcileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “İl Başkanımız, Ülkü Ocakları Başkanımız, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlarımız, Kamu-Sen ve Türkav Başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ile Cumhur İttifakı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanımıza Malatya'mıza yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum.” dedi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Bulgurlulu (1 hafta önce)
    Desene Sami Beyin sırtı artık yere gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (1 hafta önce)
    Sami Er işi biliyor, klavye canavarlığı yapmak yerine memeleketimiz için biz de bir fikir sunalım, bir proje ile yanlarına gidelim ya da biz de destek olalım demeliyiz. Haksız eleştirmek ve iftira atmak aciz insanların işidir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (1 hafta önce)
    Depremden önce de deprem zamanında da sahadaydın Sayın Fendoğlu. Meclistede Malatyanın sesinin.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Tunç (1 hafta önce)
    Hani Tebrik ziyaretleri yapılmayacaktı, kabul edilmeyecek ti ? bu işlerle kaybedilecek zaman yoktu. İşinize odaklanın bırakın bu işleri, zaman akıp gidiyor, millet hizmet bekliyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 hafta önce)Tunç isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan Bey'in suçu yok.Sami bey ben hizmet yapacaktım ama kasada para yok o yüzden Tebriklere cenazelere düğünlere devam diyor.Yoksa 5 yıl nasıl geçer.
    %72
    %28
    Yanıtla