SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Dur İhtarına Uymadılar, Kaza Yapınca Yakalandılar

Dur İhtarına Uymadılar, Kaza Yapınca Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisin ’dur’ ihtarına uymayan 3 kişinin bulunduğu otomobil kovalamaca sırasında kaza yaptı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu İstasyon virajı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede devriye atan Yunus ekipleri BMV marka araca dur ihtarında bulundu. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu araç polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Bir süre çok sayıda ekiple takip edilen araç, çevre yolu üzerinde orta refüje çarparak kaza yaptı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Çevrede ve araçta inceleme yapan ekipler yola atıl vaziyette 1 adet tabanca bulunurken, zanlılar polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • misafir (2 hafta önce)
    yerde iyi duruyorlar ters kelepçe on numara olmuş polisimizin eline sağlık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zorba (2 hafta önce)
    Bunları yakalanması çok da önemli değil. Adamlar 2-3 ay sonra denetimli serbestlik,iyi hal, takım elbise, traşlı Vb. durumlardan ceza indirim alırlar. Önemli olan Polis den değil, kanunların bunları korkutması ..Belki şuanda serbestler bile kim bilir..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Uğur (2 hafta önce)
    İnş yeni gelen emniyet müdürümüz çok güzel işlere imza atıyor ve atacaktır kendisini Kutlar başarılarının devamını dileriz Malatyada depremden sonra çok garip değişik türde kişiler türemiş inş asayiş dahada iyi olacaktır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 hafta önce)
    iyi ki polisimiz var,eğer polis olmazsa bunlar varya ...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • A Ali (2 hafta önce)
    2 gün sonra aramıza katılırlar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Adalet (2 hafta önce)
    Yerdeki resim çok güzel. Araba lüks. Acaba Malatya'nın önden gelen hangi muhterem ailesine ait? Neyse polis gereken değeri vermiş. Tebrik ediyorum.Ayrıca şükür hiç bir cana zarar gelmemiş.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Senin gibi dışardan gelme dir onlar. Malatya lı olsa suç ta olmaz kaçma da olmaz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Aydın (2 hafta önce)
    Aynamda o aracı görmemle ,direksiyonu yan yola sürmesi saniye de oldu.Az kalsın bize vuruyordu.Adamlar kendini nerede zannediyorsa artık.İşte öyle asfalta yatırırlar.Allah güvenlik güçlerimize kuvvet versin ve onları esirgesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmail (2 hafta önce)
    Hersey malatyanin huzuru için yapılıyor tebrikler polisimize cavusoğlu caddesinde de sürekli denetim şart kuş sürüsü çok rahatsız edici tavırları araç kullanmaları var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sıkı kontrol (2 hafta önce)
    Hep destek tam destek MALATYA'YA HUZUR gelmesini isteyen her mahalle her sokak başı denetim olmalı özellikle yüksek müzik ve egzozu kesin motosikletler dahil su mesajı yazarken dahi gece 12 olmuş bangır bangır geziyorlar mahalle aralarında.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adalet (2 hafta önce)
    Kahraman polislerimiz kontrolleri dahada arttırmalı. Malatya çakal yuvası oldu resmen.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Melekbaba (2 hafta önce)
    Gece gündüz hiç fark etmez daha sık şok baskınlar şok uygulamalar olmalı. Polis kimsenin gözüne yaşının bakmayacak. O kovalamacada çok şükür Allah korumuş bir mazlumun ya da polisimizin başına bir şey gelmemiş. Son olarak umarım hakim tutuklamıştır.
    %99
    %1
    Yanıtla