SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Yolları Onarma, Yenileme ve Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşım ağlarını rahatlatmak için devam eden yol onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, şehrin ayağa kaldırılması için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.

Malatya’nın yol ağını artırmak ve ulaşımda farklı arterlerin oluşturulması için yoğun mesai harcayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çamurlu Mahallesi’nde TOKİ konutlarına ulaşımı kolaylaştırma noktasında Ebrar Caddesi ile Nursi Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hız verdi.

Ebrar Caddesi’nde altyapı ve yol açma işlemleri devam ederken, bir yandan da Çamurlu Mahallesi Nursi Caddesi’nde yol açma çalışmaları sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yol ekipleriyle çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Vatandaşlarımızın ulaşım ağını rahatlatmak için yollarda oluşan tahribatları onarma, yenileme ve genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda ekiplerimizle beraber şehrimizi ayağa kaldırmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. İnşallah hep birlikte başaracağız” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 hafta önce)
    Yapma yapıyor gibi görün, her yer çukur, her yol bozuk.. Unutmayın kim gelirse gelsin dünyalığını yapmaya gelir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (1 hafta önce)
    Şehir öyle bir hale geldi ki belediye en asli sorumlulukların başında gelen yolların bakımı gibi bir işi bile yaparken haber oluyor. Buna neresinden bakarsanız bakın...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 hafta önce)
    Bi vatandaş olarak belediyeden beklentimiz yol, su, kanalizasyon, ve temizlik başka bi beklentimiz yok olamazda zaten ama belediye üzerine vazife olmayan her türlü işte var Market inşaat lokanta vb. Yanı nerde rant varsa belediye orda yeter kardeşim bıktık asli görevinizi unuttunuz artık yeter Ne yol var ne suyumuz var ne kanalizasyon ne temizlik maalesef sınıfta kaldınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TROLİQA (1 hafta önce)
    Devam ediyor değilde başlayacak daha iyi olabilirdi çünkü bütün yollar rezalet durumda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 hafta önce)
    Malatya'nın en büyük caddelerinden birisi fuzuli CAD. Bir kişi en az 10 çukura yamalı alana düşmeden kanal boyuna varsın. Herkese yemek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şeref (1 hafta önce)
    Malatya'da yönetici olarak çalışanlar Allah yardımcınız olsun, vallahi şu yazılan haberlerin altındaki yorumları okuduğum zaman içim kararıyor. Maşallah herkes her şeyden anlıyor
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya (1 hafta önce)
    Sayın başkanım bir 5 yıl toplumun genelinin yararına hizmetleri küçük bir manfaatçi grubu dinlemeden yapınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • faruk (1 hafta önce)
    yama dışında başka projeniz var mı
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Zurna 44 (1 hafta önce)
    Poz Hafif raylı sistem çalışması pozu, gerçek yol yaması... İşte Malatya 20 yıldır bu pozlarla yönetiliyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Zafer (1 hafta önce)
    Ters girilmemesi gereken yollara tuzak konulmazsa bu kuralsızlık düzelmez. Adam müsveddesi hem tersten geliyor hem de düz gideni suçluyor. Sen geri gitte ben çıkayım diyor. Acil yeni bir kanun çıkarılmalı ve tersten girenleri haşat edenlere ceza verilmediği gibi teşvik ödülü verilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AilszÖğretmen (1 hafta önce)
    Anlamıyorum şu olumsuz yorum yapanları adamlar göreve başladı. Çalışmalara start verildi. Değişik bir şehir insanına sahibiz.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Değerli kardeşim projesi hafif raylı sistemdi yol yaması ile işe başladı insanlar buna kızıyor. İstasyon kavşağında günlük kaza oluyor kimin nereye gittiği belli değil artık ilçelerde bile her yer köprülü kavşak ve alt geçit çok mu zor 20 şehiri birbirine bağlayan yola bir alt geçit yapmak hala heryere yama yapıp fotoğraf çekiyorlar şansımıza tüm başkanlar vizyonsuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 hafta önce)
    Sami ER başkana bir şey sormak istiyorum.Her gittiğiniz yerde arabanın bagajında bu haritalar var.Bakanlar geliyor onlarla bakıyorsunuz.Millletvekilleri geliyor onlarla bakıyorsunuz. İş bittikten sonra bu haritalar tekrar arabanın bagajına konuluyor.Sonuç bu haritaları açıp şov yapmayın.İCRAAT nerede??
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Cumali (1 hafta önce)
    Eline almış bi kroki e noldu biz yama yapıyoruz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • battal (1 hafta önce)
    Hay yarabbim buda başladı yol kaldırım yapmaya. BAŞKA BİRŞEY BİLMEZ BUNLAAARRRR....Yol kaldırım direk bu kadar...
    %66
    %34
    Yanıtla