SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'a Araç Takviyesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:15
Yeşilyurt'a Araç Takviyesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “İşlerimizi kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için araç parkımızı güçlendiriyoruz. İlk etap araçlarımız bugün geldi, ikinci etap araçlarımız ise ağustos ayı içerisinde gelecek” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Bugün Yeşilyurt Belediyesi olarak sevinçli bir günü yaşıyoruz. Geldiğimiz ilk gün araç parkımızı güçlendireceğiz dedik. Bunun ilk adımını atmış olduk.  Yeşilyurt Belediyesi ‘nin araç parkı ne kadar güçlü ve kuvvetli olursa, hizmetlerimizde o denli hızlı olacak. Bu gün beş tane aracımız belediyemize teslim edildi. Bayramdan sonra da asfalt serimi için finişerimizi teslim alacağız. Artık yollarla ilgili yol açma, altyapı çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarını tamamen Yeşilyurt Belediyesi’nin imkânları ile yapmış olacağız. Ağustos ayı içeri üç tane ararözü ve üç tane süpürge aracımızı teslim almış olacağız. Bu araç parkımızı Devlet Malzeme Ofisi vasıtasıyla temin etmiş olduk.  Bu araç parkımızla daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Maşti karşısı hizmet binası önünde basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplam1.622.000,00TL alınan beş adet iş makinasının tanıtımı gerçekleştirdi. 

Yeşilyurt Belediyesi tarafından alınan iş makineleri ve özellikleri;

1.1 ADET Caterpillar Marka 320DL Model Paletli Ekskavatör 

 (Klima,Hidrolik Kırıcı Hattı, Geri Görüş kamerası, Uydu Takip Sistemi ve Std.Yerli Kovası ile birlikte)

2.1 ADET Caterpillar Marka 120M Model Greyder 

 (Klima ve Uydu Takip Sistemi ile birlikte) 

3.1 ADET Caterpillar Marka 962H Model Lastik Tekerlekli Yükleyici 

(Geri Görüş Kamerası, Uydu Takip Sistemi, Std.Yerli Kovası ve Orjinal Kliması ile birlikte)

4.1 ADET Caterpillar Marka CB24 Model Asfalt Silindiri

5.1 ADET Caterpillar Marka CS54XT Model Vibrasyonlu Toprak Silindiri 

(Kabin ve Klima ile birlikte)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız