SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşın Yararına Ne Varsa Yapmaya Kararlıyız"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Taşkın, Çamurlu Mahallesi’nde Sosyal Konut Projesi kapsamında temeli atılan ve tamamı Battalgazi Belediyesi tarafından yapılacak olan sosyal konutların inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Taşkın, “Battalgazi Belediyesi olarak, sosyal konutlar konusunda yaptığımız, yapacağımız çalışmalarla vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve konforlu yaşam koşullarına kavuşmalarını hedefliyoruz” dedi.

Battalgazi’nin yeniden inşası ve ihyası için çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Bugün yaptığımız incelemelerle projenin ilerleyişi hakkında önemli bilgiler aldık. Tamamı belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar titizlikle sürüyor. Yakından takip etmeye devam edeceğiz. Bizler vatandaşlarımızın yararına olan ne varsa onu yapmaya kararlıyız. Bu proje kapsamında yapılan ve yapmayı planladığımız konut projeleriyle ev alma durumu olmayan vatandaşlarımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bu projede yer alan her konut, sadece bir yapı değil, aynı zamanda birçok ailenin huzur ve güven içinde yaşayabileceği sıcak bir yuva olacak. Kaybedecek vaktimiz yok. Sosyal belediyecilik anlayışımızdan ödün vermeden hareket ederek vatandaşlarımızın refahını artırmak için çaba göstereceğiz. İlçemizin her köşesinde daha iyi yaşam koşulları oluşturmak için durmadan çalışacağız. Bizlerin en büyük amacı vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu görmek. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, değerli hemşehrilerimizin desteğiyle sosyal belediyecilik ilkelerimizi daha da güçlendirerek çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Çöşnüklü (1 hafta önce)
    Kırk göze gittim muhteşem olmuş,Osman başkana teşekkür ediyorum.Helal olsun.Darısı Bayram başkana,güzel eserler bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Başkanım battagazi belediyesi yeni imar da inşaat alanı yüzde 40 düşürdü 3+1 130 mt kare dairem 100 mt kareye düştü ayrışık düzen binam bitişik nizam oldu bekleyin düzelecek diyorsunuz da daha ne zamana kadar bekleyeceğiz inşaat maliyetleri git gide artıyor 100 mt kare bir daireye mutahite 1 milyon üste veriyoruz hangisine yanalım imarda düşen arsaya mi devletin verdigi paranin ustune koyacagimiz paraya mi bu dönen zaten insanlar magdur biran önce kolaylasirin 1 buçuk yıldır bekliyoruz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vahap KARAKAŞ (1 hafta önce)
    Burada yapılan evlerin temelinde dinamit patlatılarak işlem yapılıyor.Bizim evimiz TOKİ Memur Sen,her dinamit patlatma da deprem oluyor gibi sarsıntı oluyor.Yani bizim evler hasar alıyor.Lütfen bu uygulamaya son verin.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hacı (1 hafta önce)
    Başkan bey sosyal konut diğer Belediyenin M.... İnş. firmasına yaptırdığı VİLLA inşaatını denetlemiş Proje incelemesi bunu doğruluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • PIRASA (1 hafta önce)
    Güler bey ile 15 yıl geri giden güzel ilçemiz Tatkın beyle 20 yıl daha geri gider. Etti 35 sene . Din iman islam bayrak ezan yapmayın işinize bakın. Hesap günü çok çetin.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Battalgazi 44 (1 hafta önce)
    Sayın Başkan, Allah rızası için şu imar izinlerini hemen verin lütfen, millet il dışında perişan vaziyette bekliyor. Yazıktır, günahtır, kul hakkıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla