SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Vali Yazıcı'dan Kale İlçesinde Ziyaret ve İncelemeler..

Vali Yazıcı'dan Kale İlçesinde Ziyaret ve İncelemeler..
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, İlçe ziyaretleri programına Kale ilçesiyle devam ederek, kurum müdürleri ve daire amirleri ile bir araya geldi.

Vali Yazıcı, ilk olarak Kale Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kale Hükümet Konağı toplantı salonunda, Kaymakam Mustafa Aksoy'dan İlçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Yazıcı daha sonra Belediye Başkanı Murat Koca'yı makamında ziyaret ederek Kale'de yapılan yatırımlar ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yazıcı Polis Uygulama Noktasını ziyaret ederek, görevli personelle  tanışıp yürütülen önleyici emniyet tedbirleri, yol kontrol uygulamaları ve asayiş faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı.

Son olarak, İnönü Üniversitesi Su Sporları Merkezi ve Malatya-Elazığ illerinin ulaşımı açısından önemli yere sahip, Karakaya Baraj Gölü üzerinde kurulu Kömürhan köprüsünde Jandarma botu ile incelemelerde bulunarak İlçe ziyaretini sonlandırdı.

Vali Yazıcı'ya İlçe ziyareti esnasında Kaymakam Mustafa Aksoy ile İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cebbar (7 ay önce)
    Kale Kaymakamı Mustafa Bey halka tepeden bakmayan çok nazik biri. Depremin ilk zamanlarında çok yardımları oldu ve ayrım gözetmedi. Allah ondan razı olsun daha yüksek mertebelere kavuştursun inşallah...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Sayın valim malum afet bölgesindeyiz evlerimiz yıkıldı önümüz kış kendi imkanlarımızla prefabrik ev yaptık elektrik baglatamıyoruz siyasilerin çözüm bulmak gibi Bi gayreti yok lütfen bu işe Bi el atın zaten kimse kalmadı kalanlara kolaylık saglayın
    %75
    %25
    Yanıtla