SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turan Fırat Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 12 Eylül öncesinde uzun dönem İl Başkanlığı yapan ,16.Dönem Malatya Milletvekili Avukat Turan Fırat hayatını kaybetti. Aynı zamanda yine CHP Malatya Milletvekilliği görevi yapan Ayhan Fırat’ın da ağabeyi olan Turan Fırat 15 gündür tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde 7 Ekim Cuma günü hayata veda etti. 
 
1926 yılında Malatya'da dünyaya gelen Turan Fırat’ın cenazesi 8 Ekim 2011 Cumartesi günü Hacıbayram Camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip Ankara Asri  Mezarlığında defnedilecek.
 
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba CHP Eski Milletvekillerinden Turan Fırat’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ağbaba “Cumhuriyet Halk Partisi’nin unutulmaz simalarından, partimizin emektarlarından Turan Fırat’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Fırat’a Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve tüm Malatyalılar’a başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız