SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tünelde İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:57:38
Tünelde İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesine ziyarette bulundu. 

Beraberinde partililer ile birlikte Hekimhan ilçesine giden Milletvekili Şahin, burada ilk olarak İlk olarak hayırseverler tarafından Aksüt Mahallesi’nde yaptırılan Caminin açılış törenine katıldı. Camilerin çok yönlü bir işlev gördüğünü belirten Şahin, özellikle yaz tatillerinde açılan Kur'an kursları ile birlikte çocukların Allah'ın emir ve nehiylerini öğrenme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Şahin konuşmasında Tevbe Süresi’nden de örnek vererek, “Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazı kılan, zekatı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar ederler. İşte hidayet üzere oldukları umulanlar bunlardır” şeklinde konuştu.

Müslümanların bu ayet doğrultusunda Kur'an kursu, mescit gibi ibadet yerlerinin yapımında yarış içerisinde olduklarını ifade eden Şahin, Camilerde ve Kur'an kurslarında Allah'ın dinini ve emirlerini öğrenen ve uygulayan nesillerin; kin ve nefretten uzak, kardeşlik hukukunu koruyan, barıştan yana bir kültürle yetiştiğini dile getirdi.

Şahin, Kur’an kurslarına giden kişi sayısının artması temennisinde bulundu ve caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Cami açılışına Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, AKP Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şahin ve beraberindeki heyet daha sonra ise, bitme aşamasında olan Hekimhan Malatya yolunu 5 kilometre kısaltacak 680 metrelik tünel inşaatında da incelemelerde bulundu.

Hekimhan'a bağlı Güzelyayla, Delihasanyurdu ve Söğüt mahallelerini de ziyaret eden Şahin, vatandaşların gündemle ilgili görüş ve düşüncelerini dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız