SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Halkımızı Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:29
A- A+ PAYLAŞ
Orduzu Pınarbaşı’nda hizmet veren Malatya Olimpik Açık Yüzme Havuzu, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ile Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel’in katılımıyla, yaz sezonunu açtı.
 
Malatyalı vatandaşların ve yaz spor okulu öğrencilerinin istifade edeceği olimpik havuz hakkında bilgiler veren Sadi Fındıklı, havuzun temizliğinin ve kontrollerinin düzenli bir şekilde yapıldığını, herkesin havuzdan yararlanabilmesi için seanslar oluşturduklarını belirtti.
 
Fındıklı, havuzdan herkes faydalansın diye ücret artışı yapmadıklarını ifade ederek, "Yaz spor okulları başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi havuzumuzdan istifade etmeye çağırıyoruz. Havuzumuzun kimyasal oranları, devir daimleri ve kullandığımız su oldukça kaliteli. Sağlık kontrolleri de, halk sağlığı laboratuarınca müstakil olarak yapılıyor. Hiçbir sağlık enfeksiyonuna yol açmayacak şekilde temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyoruz" dedi. 
 
"Malzemeden kısmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Malatyalıları da böylesi nezih bir ortama davet ediyoruz" diyen Fındıklı, fiyatlamada değişiklik yapmadıklarını, geçen yıl ile aynı ücretin olduğunu aktardı. Fındıklı, "Halk seanslarına giriş 7,5 TL’dir. Aylık abonman kartlarımızda 120 TL’dir. Bunun dışında da yaz spor okullarımızın aylık yüzme parasını 50 TL olarak belirledik" diye konuştu.
 
Havuz seansları hakkında bilgiler veren ve herkesi havuza davet eden Fındıklı, "Pazartesi günleri genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıyoruz. Salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sabahtan 14.30’a kadar yaz spor okulları ve eğitim faaliyetlerimiz var. 14.30’dan akşam 19.30’a kadar da halkımız havuzumuzdan yararlanabilecektir. Cuma günleri 14.30’dan akşam 19.00’a kadar bayan saatimiz var. Bayan saatimizde havuzumuzda tamamen bayan personel çalıştırıyoruz" bilgisinde bulunan Fındıklı, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Bilet satışından kantin personeline kadar havuz çalışanlarımız dahi, o saatlerde hep bayan olacak. Gönül rahatlığıyla Malatyalı bayanlar havuza gelebilirler. Cumartesi ve pazar günleri eğitim faaliyetlerimiz olmadığı için, hafta sonu sabah 09.00’dan akşam 19.00’a kadar bütün halkımıza havuzumuz açıktır. Tüm halkımızı bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız