SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Üyelerine Elektrik İndirimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:05
TSO Üyelerine Elektrik İndirimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Fırat Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında indirimli elektrik protokol imzalandı. 

Söz konusu protokol, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile Fırat Elektrik Perakende Satış A.Ş. Şirket Müdürü Bahadır Korkmaz arasında imzalanırken, MTSO Hizmet Binası’nda düzenlenen imza törenine Meclis Başkanı Sami Payza ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Protokolün öneminden bahseden MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, protokolle birlikte TSO üyeleri, ESOB üyeleri ve meskenlerde aylık 130 TL elektrik tüketimi olan tüketiciler yüzde 12’lik indirimden faydalanabileceğini kaydetti.

Erkoç, “Gerek finans sektörüyle, gerekse ticareti hayatın diğer tüm gereksinimlerini karşılayan sektörler ile imzaladığımız anlaşmalar üyelerimize büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Burada imzaladığımız bu protokol TSO üyeleri, ESOB üyeleri ve meskenlerde aylık 130 TL elektrik tüketimi olan tüketiciler yüzde 12’lik indirim sağlayacaktır. Bölgemizde ticari hayatın güçlenmesine yönelik faaliyetlerimiz hızla devam etmektedir” dedi.

Fırat Elektrik Perakende Satış A.Ş. Şirket Müdürü Bahadır Korkmaz, "Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet verebilmektir. Özellikle ticaret ve sanayi kuruluşlarına Fırat Elektrik olarak destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz” açıklamasında bulunarak, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’a işbirlikleri için teşekkürlerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız