SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Topbaş Teşekkürü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:30
Topbaş Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü sona eren EMITT Fuarı'ndaki Malatya standının konulradından biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “kayısı çok nadir ikram edilebilecek ürünler haline gelmiş” dedi.

Malatya Standında Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın tarafından karşılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, burada bir süre sohbet etti. Topbaş’a kuru kayısı hediye edildi.

Topbaş, Malatya Standında kayısı döneri keserek ziyaretçilere ikram etti.

Topbaş, “Geçen yıl maalesef Türkiye’de son 80 yılın en büyük kuraklığı yaşandı. Don ve soğuk hava sebebiyle de maalesef ürünlerde başta kayısı olmak üzere meyve ve sebzede sıkıntılar yaşadık. Bu yıl çok şükür çok iyi kar yağdı, yağmurlar var. Bizim İstanbul barajlarımız olduğu gibi Anadolu’da, bereket fışkıracak bunu görmekteyiz. Şuanda Malatya standındayım, kayısı çok nadir ikram edilebilecek ürünler haline gelmiş. Çünkü Malatya’nın altını diye düşündüğümüz, ama İnşallah bereketini, güzelliğini yine tekrar Malatyalılara, Türkiye’ye ve dünyaya yansıtır” dedi.

EMİTT Fuarı ile ilgili olarak da konuşan Topbaş, “Burada kültürlerin buluşması var. Turizm fuarı. Bütün yörelerimiz ve illerimiz burada kendi değerleri ve geçmişi ve ürünleri hem İstanbul’a, hem dünyaya açtılar. Buda bizim bir kıta özelliğimizdir. Ülkemizin illerinin ne kadar zengin olduğunu ve varlıklarını, değerlerini, kültürlerini, kültürel imkanlarının ne kadar  zengin olduğunu ortaya koydular. Büyük bir heyecan var. Ben bütün katılımcılara., sponsorlara, valiliklerimize, belediyelerimize teşekkür ediyorum.  İstanbul dünya kenti ve dünyaya açık bir kent. İstanbul’a gelen tabi dünya ile temas etmiş oluyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız