SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tokat'ın Hocası Bile..

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:32
Tokat'ın Hocası Bile..
A- A+ PAYLAŞ

Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci de, maçın hakemi Levent Balcı'nın maçın sonucunu etkilediğini itiraf etti.

Maç sonrası açıklamada bulunan Tecrübeli teknik adam, "Yıllarca değişik takımlarla Malatya'ya geldim. Her zaman misafirperver bir şekilde karşılandık, yine aynı şekilde karşılandık. Bu taraftara, bu lig yakışmıyor. Bu takımın bir üst ligde olması lazım. Bu liglerde, üst ligden 2 veya 3 adam alacaksın. Eğer PTT 1. Lig'den bu lige 8-9 oyuncu alırsanız olmaz. Herkes padişah olur ve asker bulamazsınız. Ali Sakal'ın kırmızı kart görmesi yanlış, Ona yakışmadı. Bu takımı 10 kişi bırakmaya Ali Sakal'ın hakkı yok. İrfan Başaran'ın gördüğü kırmızı kartta da maçın hakemi 'düdüğü bekle' demedi. Öyle deseydi, çocuk topa vurmazdı. Hakem vermiş olduğu penaltının etkisinde kalmış olabilir. 3-5 haftadır bizde bunları yaşıyoruz. Ama Tokat küçük bir yer. bizim bağırmamız kimseyi etkilemiyor. Ama sizin bağırmanız çok etkili olur. Burası koskoca Malatya" ifadelerini kullandı.

Birinci, güzel bir maç olduğunu kaydederek, maçın hakeminin karşılaşmaya etkisinin fazla olduğunu öne sürdü.

Tecrübeli teknik adam, 9 kişi kalan Yeni Malatyaspor'un iyi mücadele ettiğini belirterek, "Yeni Malatyaspor'un 9 kişi kalmasına karşın Feyyaz hoca iyi bir prestij ortaya sürdü. Bu konuda Feyyaz hocayı tebrik ediyorum. 9 kişi kalmış bir takımın beraberliğe oynaması gayet normaldir. Son dakikada golü de bulabilirlerdi. Güzel bir oyun oldu. Ama hakem etkisi gayet fazlaydı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız