SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tır İle İki Otomobil Çarpıştı.. 2 Ölü, 2 Yaralı

Tır İle İki Otomobil Çarpıştı.. 2 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tır ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Doğanşehir Suçatı mevkiinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre; 2 otomobil ile 1 tırın karıştığı trafik kazasında, G.G. (48) idaresindeki 33 N 2186 plakalı tıra bağlı 34 BTE 84 plakalı yarı römork ile Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde iken, römorkunun karşı şeride savrulması sonucunda Adıyaman istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan O. A . (25) idaresindeki 34 DLH 422 plakalı otomobile ve İbrahim Ağar (59) idaresindeki 44 NZ 788 plakalı otomobile çarptı. 

Kazada 44 NZ 788 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Ağar ile yanında bulunan Nihat Kozant kaza yerinde hayatını kaybetti.  Kazada tır sürücüsü ile diğer otomobilin sürücüsü ise yaralandı.

Otomobilde sıkışan 1 yaralı ise Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak  112 ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yağmurun etkili olduğu kaza yerinde başka kazalara sebebiyet verilmemesi için  jandarma ve trafik polisleri yoğun bir çaba gösterdiler.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..

Malatya’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında da 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir - Suçatı mevkinde, Malatya istikametine seyir halinde olan B.S. (43) idaresindeki 44 KT 711 plakalı otomobil yoldan çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücü yaralandı.

Arguvan ilçesi Morhamam Mahallesi’nde meydana gelen bir başka kazada ise B.K. (26) yönetimindeki araç sürücünün kontrolünden çıkarak kaza yaptı. Kazada B.K. yaralandı. Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Vatansever (1 yıl önce)
    Yetkilileri göreve çağırıyoruz bu yolda daha kaç kişi can verecek ...yazık olan yiten canlara geride bıraktıklarına oluyor . Ayni yerde sürekli kaza oluyorsa yetkililerin bir inceleme yapması gerekir önlemleri alması gerekir . Yitip giden can kendileride olabilir sevdikleride olabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Bilal (1 yıl önce)
    Çok üzücü bir olay. Vefat eden 2 kişiye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mümtaz (1 yıl önce)
    o yolda eğim vs. hataları var. eski yol daha düzgündü. kaza yapanlar; karayollarına dava açmalı. tazminat almalı...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Sayın Yetkililerin dikkatine; Mikserler, İş makinaları, Hafriyat,kamyonları bunların acilen herdaim denetlenmesi lazım..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Fatih (1 yıl önce)
    Bu suçatı da daha kaç kişi ölecek. Her gün ölümlü kaza oluyor. Yetkililer görmüyor mu ? Yolun o kısmının bozukluğunu bilen yavaşlıyor bilmeyen ölüyor
    %87
    %13
    Yanıtla
  • erkan (1 yıl önce)
    Bu yolları tam bölünmüş yapmak lazım yada ortadan bariyerle yolu bölmek lazım.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • orhan (1 yıl önce)
    Bu Suçatı mevkii çok can aldı çok kazalara sebebiyet verdi. Uzman kişilerce bu bölgenin kapsamlı incelenip gerekli tedbirlerin alınması gerekir. Yazık günah gene iki eve figan düştü. Maddi kayıplarda cabası.
    %97
    %3
    Yanıtla