SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücülerden Radar Eylemi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:24
Sürücülerden Radar Eylemi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup sürücü, son zamanlarda her sokakta radar uygulaması yüzünden mağdur olduklarını belirterek eylem yaptı. 

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenerek toplanan bir grup vatandaş, trafik ekiplerinin son zamanlarda radar uygulamalarını artırmasına tepki gösterdi. Yeni belediye binası arkasında toplanan sürücüler, hız limitlerinin çok düşük olması nedeniyle her zaman radara düştüklerini ve bu nedenle de mağdur olduklarını savundular. Özel sektörlerde çalıştıklarını ve zamanında işleri yetiştirmek için bazı durumlarda hız yapmak zorunda kaldıklarını, bu nedenle de radara düştüklerini belirten bazı vatandaşlar, asgari ücretin neredeyse yarısını her ay cezalara ödediklerini iddia ettiler.

Grup, daha sonra konvoy halinde çevreyolunda 30 kilometre hızla Orduzu Pınarbaşı Kavşağı’na kadar gidip geri döndü. Polis ve trafik ekiplerinin de yakından takip ettiği eylem olaysız şekilde sona erdi.

Emniyet yetkilileri ise, radarların can güvenliği açısından gerekli olduğunu, geçtiğimiz dönemlerde çevreyolunda ölümlü kazaların sayısı 12 iken, radar uygulamalarından sonra bu sayının 1’e düştüğünü bildirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız