SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süper Lig'e Çıktılar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:23:51
'Süper Lig'e Çıktılar..
A- A+ PAYLAŞ
 
Masa Tenisi'nde 1. Lig'de mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor'un erkek takımı Antalya Kemer de yapılan müsabakalar sonucunda Süper Lige çıktı.
 
Esenlik Malatya Belediyespor Erkek Masa Tenisi takımı, 16 takım arasında ligi üçüncü sırada bitirerek bir üst lige çıkarken, Kadın Masa Tenisi Takımı ise ligi altıncı sırada tamamladı. 
 
Kulüp Başkanı Orhan Barman, erkek masa tenisi takımının süper lige çıkarak bütün Malatyalıları mutlu ettiğini söyledi. Barman, “Bütün sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularla mücadele ettiğimiz lig’de elde ettiğimiz başarılarla süper lige çıktık. Amacımız Kadın Masa Tenisi Takımımızı seneye süper lige çıkarmaktır. Bizlerden desteğini esirgemeyen, amatör sporlara ve sporcuya sahip çıkan Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız