SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Gruba Alındı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:17:32
Süper Gruba Alındı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü (GSİM) Spor Kulübü, Masa Tenisi'nde Süper Gruba alındığı bildirildi.
 
GSİM tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "2011 Haziran ayında Antalya /Kemer'de yapılan ve Masa Tenisi branşının Türkiye'deki en büyük organizasyonu olarak kabul edilen 'Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı gösteren İl Müdürlüğümüz takımı Süper Guruba alındı" denildi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Müesseseler Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Geçen sene Kuruluşlar arası Masa Tenisi Süper Grubu'na 1. grupta dereceye giren ilk 4 takım alınmıştı. Koç Bilgi (İstanbul ) takımının İstanbul'da yapılan lige katılmamasından dolayı Süper Gruptan çıkarılmasına bu takımın yerine 1. grupta mücadele eden ve 54 takım arasından 5. olan Malatya GSİM takımının Süper Gruba çıkarılmasına karar verilmiştir. 06-10 Haziran 2012 tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na Süper Grupta 16, 1. grupta 64, bayanlarda ise 12 olmak üzere toplam 92 takım 450 sporcu mücadele edecektir" ifadeleri kullanıldı. 
 
GSİM Masa Tenisi takımını tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Süper Grup'ta temsil edecek olan GSİM takımımız çalışmalarına yoğun şekilde devam etmektedir. İl Müdürlüğümüz personellerinden Orhan Altay, İbrahim Yıldız ve Konuk oyuncu Osman Yılmaz'dan oluşan böylesi önemli bir organizasyon da Türkiye'ye mal olmuş büyük firma takımlarının arasında mücadele edecek olan İl Müdürlüğümüz takımına başarılar diliyorum. Türkiye'nin tek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı olarak şampiyonada yer almakta ayrı bir gurur bizim için" dedi. 
 
Süper grup takımları şöyle belirtildi: "Telas Lastik ( İstanbul ), Alarko Alsim ( Kocaeli ), Türk Telekom (Ankara ), Syngenta ( İzmir), Turkcell- A- ( İstanbul), Migros (İzmir ), Çemtaş ( Bursa ), THY -A- ( İstanbul ), Fritolay ( Kocaeli ), - İGDAŞ -A- ( İstanbul) , - Türk , Tekom ( Muğla ), Baro ( Antalya ), Tabip Odası ( Bursa ), MAN ( Ankara ), THY-B- ( İstanbul) ve GSİM ( Malatya) 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız