SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümer'in Madeni de Varmış

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:38:02
Sümer'in Madeni de Varmış
A- A+ PAYLAŞ

Mülkiyeti Sümer Holding Anonim Şirketi’ne ait olduğu belirtilen Hekimhan ilçesindeki bir demir madeni sahasının rödevans (İmtiyaz hakkı) sözleşmesi yöntemi ile işletme hakkının ihale edileceği öğrenildi. 

İhaleye ilişkin olarak yapılan açıklamada, Hekimhan İlçesi’ndeki Karakuz Demir Madeni Sahası içinde yer alan ve ruhsat alanı 7377 hektar büyüklükte olan demir madeni sahası için 15 Aralık 2014 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihale düzenlenecek. 

İşletme izin alanının 83 hektar olduğu belirtilen açıklamada, ihaleye katılmak isteyen firmaların ödeyeceği geçici teminat bedelinin ise 150 bin TL olduğu belirtildi.

İhale için verilecek tekliflerin ihale şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlandıktan sonra, en geç 15 Aralık 2014 saat 16.00’ya kadar Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Haberleşme Servisi Çankırı Cad. No: 2 06100-Ulus/Ankara adresinde olacak şekilde teslim edilmesi gerektiği kaydedildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız