SON DAKİKA
SON DEPREMLER

STK'larla Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:18:46
STK'larla Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. 

Milletvekili Öznur Çalık, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Konya Milletvekili Mustafa Akış, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Doç. Dr. Hüseyin Tutar’dan oluşan heyet, ‘Yeni Türkiye’de STK buluşmaları’ adı altında TPAO Kristal Park’ta STK temsilcileriyle bir araya geldi. Herkesin ortak kanaati ortak dili çözüm süreci, barış yolu, sevgi yolu olduğun söyleyen Çalık, STK temsilcilerine çözüm sürecine sahip çıkma çağrısında bulundu. Çalık, "Bu konuda çözüm sürecine, kardeşlik sürecine, barış sürecine kim engel olmak istiyorsa, örgütün, insanın, partinin adı neyse demokrasinin vazgeçilmez iradesi sivil halk olan STK'ların karşı durması gerekir” dedi.

İç güvenlik yasasına da değinen Çalık, ”Bizim insanımızın canı bize emanet olduğunu düşünüyoruz. Öncelikle onu canını malını korumamız gerekir. Burada toplantı yaptık, kimsenin yüzünde puşi görmedim. Kimsenin elinde molotof görmedim. Hiç birinizde silah görmedim. Burada fikirleri çatıştırarak hakikatleri bulmaya çalıştık. Demokraside olması gereken kısım da tam da burasıdır. Dolayısıyla iç güvenlik yasası yapılan yasa dışı olaylarla ilgili olarak güvenliği sağlamaya dönük almış tedbirlerdir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız