SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokak Tenisi'ne İlgi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:34
Sokak Tenisi'ne İlgi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da ilk kez düzenlenen sokak tenisi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 
 
Malatya Park alış veriş mağazasının katkılarıyla Türkiye Tenis Federasyonu Malatya İl Temsilciliği tarafından alış veriş mağazası önünde düzenlenen sokak tenisi, vatandaşların büyük ilgisini gördü.
 
Sokak tenisi etkinliğine katılan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, müsabakalar öncesi yaptığı konuşmada, “Gençlerimizi ne kadar spora yönlendirebilirsek, başarılarını da o oranda artırmış oluruz. Tenis sporunu kortlardan sahaya indirmekteki amaç bu sporu herkese sevdirebilmektir. Çocuklarımızın daha sağlıklı yetişmesi ve kendilerini ifade edebilmeleri açısından spor büyük önem taşıyor. Tenis sporu da bu anlamda büyük önem arz ediyor. Bu sporu ne kadar yaygınlaştırabilirsek, çocuklarımıza ve gençlerimize o kadar fayda sağlar” dedi.
 
Malatya Park alış veriş mağazası müdürü Ali Günaçar ise, Malatya Park olarak güzel faaliyetlere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Tenisi Malatya’da sevdirip, bu sporu daha keyifli oynayabilmeleri için hem gençliğimizin önünü açmak istedik hem de bir spor dalına daha Malatya’da vizyon katmak, destek vermeyi amaçladık. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Tenis Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür de, “Tenis, yeni tanınan bir spor. Farklı yerlere çekilmekte ama spor, farklı yerlere çekilemez. Tenis sporu da kendine has bir spor. 7’den 70’e herkesin yapabileceği bir spor dalı olması nedeniyle herkese bu sporu öneriyorum” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Tenis Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür başlangıç vuruşunu yaptı.
 
Daha sonra aileleri çocuklarıyla birlikte kendileri için oluşturulan özel alanlarda tenis oynadılar. Ebeveynler çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız