SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Seri Erişim Engelleme' Kararları Coşturdu, Bakana da Yasak İstediler!

'Seri Erişim Engelleme' Kararları Coşturdu, Bakana da Yasak İstediler!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) eski rektörü Aysun Bay Karabulut'un 2018- 2022 yılları arasındaki görev döneminde ve sonrasında, kocası Ercan Karabulut'un yanı sıra yasal engellere rağmen üniversitede daire başkanı ve genel sekreter yaptığı Ömer Akkuş, geçici temizlik işçiliğinden öğretim görevliliğine getirdiği çok yakın arkadaşı Ezgi Budak'la ilgili yolsuzluk, usulsüzlük, haksız zenginleşme, yasa dışı iş ve işlemler, gerçek dışı beyan, gerçeğe aykırı belge düzenleme vb. konulardaki iddiaların yer aldığı haberlere Malatya Adliyesi'nce getirilen erişim engelleme ve içerik çıkarma kararlarına bir yenisi daha eklendi.

Hakkındaki skandal boyutundaki iddialarla ilgili yayınlanan çok sayıda habere karşı, geçtiğimiz Ağustos ayından itibaren İstanbul'dan devreye soktuğu avukatı Orhan Bozdere aracılığıyla yaptığı başvurularla, Malatya Adliyesi'nden biri aynı anda 57 haber için olmak üzere toplam 70 habere hukuka ve yasalara uygun olmayan erişim engelleme kararları aldıran eski rektör, seriye bağlanan bu kararlardan cesaret alarak malatyahaber.com'da yayınlanan 3 haber için daha erişim engelleme ve içerik çıkarma kararı talebinde bulundu. Malatya Adliyesi'ndeki ilgili hakimlik, bu haberlerden biri için, malatyahaber.com'a bir önceki kararda olduğu gibi herhangi bir tebligat yapmadan, itiraz süresi tanımadan kesinleştirdiği kararla erişim engeli ve içerik çıkarma kararı daha verdi. Malatya Adliyesi, Karabulut ve avukatının, erişim engelleme kararlarının İstanbul Anadolu Adliyesi'nde belli parasal bir tarife ile verildiği, bunda bazı avukatlar ile hakimlerin işbirliğinin olduğu yolunda basında yer alan skandal  ile Adalet Bakanı Ahmet Yılmaz Tunç'un bu olaylara ilişkin açıklamasının yer aldığı iki haberle ilgili yasaklama taleplerini reddetti.

SERİ YASAKLAMADAN CESARET ALIP ADALET BAKANININ AÇIKLAMASININ YER ALDIĞI HABERE DE YASAK İSTEDİLER!..
Aysun Bay Karabulut ile avukatının, kendini müşteki olarak gösteren eski rektörün hiçbirini yalanlayamadığı, YÖK ve MTÜ tarafından yapılan idari soruşturmalarla Lüzumu Muhakeme kararları verilmiş yolsuzluk ve usulsüzlükleri, rektörlük dönemi sonrasında kamuoyunu aldatmaya yönelik, MHP'de siyaset yapma girişimi de dahil birçok kahramanı oldukları birçok skandal iddianın dile getirildiği haberlerle ilgili hukuksuz ve yasa dışı olarak verilmiş erişimi engelleme kararlarından cesaret alarak, Adalet Bakanının açıklamasının yer aldığı haberlere de yasaklama istemesi, Malatya Adliyesi'nin verdiği kararların getirdiği cüret ve cesaret noktasını ortaya koyarken, 'seri yasaklama' kararları iki haber için Adalet Bakanının adına takıldı.

Karabulut'ların yanı sıra üniversitedeki bazı yakın çalışma arkadaşları ile ilgili yayınlanan haberlere, İstanbul'daki yeni bir avukatın devreye sokulmasının ardından peşpeşe gelen erişim engelleme kararları akademi ve basın çevrelerince de yakından izlenirken, tartışılan bu kararların ardından,  İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı'nın, Anadolu Adliyesi'nde bazı kararların avukat- hakim işbirliğiyle çıkar karşılığı verildiği iddiaları gündeme gelmiş, bunun ardından Gazeteci Timur Soykan ve Gökçer Tahincioğlu'nun, 'erişim engelleme kararlarının 100- 200 bin lira karşılığı verildiği' de dair birçok iddiayı yazdıkları haber kaynak alınarak, malatyahaber.com'da "Garip 'Erişim Engelleme Kararı' İddiaları Gündem Oldu!." başlıklı haber yayınlanmıştı. Başsavcının iddialarına muhatap olan İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Bekir Altun'un talebi üzerine, malatyahaber.com da dahil 59 yayın organında konuyla ilgili haberlere erişim engeli getirilmişti.

İstanbul Adliyesi'ndeki iddialarla ilgili olarak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un, İstanbul Anadolu Adliyesinde yaşandığı iddia edilen, rüşvet karşılığı erişim engeli, tahliye, vb. kararların çıkarıldığı da dahil  yasa dışı ve hukuk dışı iş ve eylemlerle ilgili olarak HSK Teftiş Kurulunca müfettiş görevlendirildiğini açıklayarak, “Somut delillerle ortaya konulan ve suç teşkil eden hiçbir iş ve eylem karşılıksız kalmayacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” yolundaki açıklaması, malatyahaber.com'da 'Yetkisini Yanlış Kullananlara Asla Müsaade Edilmeyecek" başlığıyla yayınlanmıştı.

Eski rektör ve avukatı, Malatya Adliyesi'nden çıkan hukuki ve yasal yönü tartışmalı 'seri' erişim engeli kararlarının verdiği cüret ve cesaretle, malatyahaber.com'da yayınlanan "Erişim Engeli Tarifesinin Yer Aldığı Habere de Erişim Engeli", Adalet Bakanı Tunç'un "Yetkisini Yanlış Kullananlara Asla Müsaade Edilmeyecek", "MTÜ'nün Eski Rektörünün Kara Kutularına Bir Lüzum-u Muhakeme Kararı Daha" ve malatyahaber.com'da çok sayıda habere getirilen erişim engeli yasağını haber yapan 'Free Web Türkiye" platformunun "Eski Rektör Haberlere Silgiyle Daldı, Hakkındaki Yolsuzluk ve Usulsüzlük İddialarıyla İlgili Tüm Haberleri Engelletti" haberleri için erişim engelleme ve içeriklerin kaldırılması talebinde bulundular.

Eski rektörün talepleri doğrultusunda çok sayıda karar veren Malatya Adliyesi, Adalet Bakanının açıklamasının yer aldığı, malatyahaber.com'a verilen erişim engeli kararlarının da anlatıldığı haberin yanı sıra 'Erişim Engeli Skandalı'nın Yer Aldığı Habere de Erişim Engeli!" haberiyle ilgili talebi reddederken, malatyahaber.com'un rektörün kara kutularıyla ilgili verilen lüzumu muhakeme kararları ve malatyahaber.com'un haberlerinin engellenmesiyle ilgili freewebturkey.com'da yayınlanan haberlere erişim engeli ve içerik kaldırma kararı verdi.

KARABULUT'LARIN KORUNDUĞU BİR 'KESİNLEŞTİRİLMİŞ' KARAR DAHA
Malatya Adliyesi'nin, malatyahaber.com aleyhinde verdikleri ve 'içerik çıkarma'yı da ekledikleri 71. habere erişimi engelleme karar, "MTÜ'nün Eski Rektörünün Kara Kutularına Bir Lüzum-u Muhakeme Kararı Daha" haberi için çıktı. Söz konusu haberde, eski rektör ile yasal hiçbir yetkisi olmamasına rağmen, karısının rektörlüğü döneminde üniversitedeki tüm yolsuzluk, usulsüzlük, yasa dışı uygulamalarda 'azmettirici' olan kocası Ercan  Karabulut'un yanı sıra, eski genel sekreter ve daire başkanı Ömer Akkuş, temizlik işçiliğinden öğretim görevliliğine taşınan Ezgi Budak'la ilgili MTÜ tarafından yapılan idari soruşturmaların ardından, bunlara adli yargı yolunu açan 'Lüzumu Muhakeme' kararlarının verildiği bilgisi yer alıyordu.

Eski rektör Aysun Bay Karabulut, azmettiricisi olan kocası Ercan Karabulut ile bunların bazı yasa dışı iş ve işlemlerine karışan Ömer Akkuş ve Ezgi Budak'la ilgili, hiçbirini yalanlayamadıkları haberlerde yer alan olayları kamu hafızasından silmeye yönelik olarak adeta, bu karı-kocanın vasisi gibi davranıp, onları düştükleri durumda sanki haksızlığa uğramış gibi gösteren seri kararlara imza atan Malatya Adliyesi'nin kararlarına karşı malatyahaber.com, yasal haklarını kullanma ve kararı verenlerle ilgili şikayetlerini ilgili makamlara iletme sürecini devam ettiriyor.

Bu arada, malatyahaber.com'un son ikisine aynı zamanda içerik çıkarmayı içeren erişim engeli verilen karar sayısı 71'e ulaşırken, bunlardan itirazlara karşın engeli kaldırılmayan haber sayısı da 37'yi buldu.

malatyahaber.com

(KAPAK FOTOĞRAFI) SABIKALI DOLANDIRICIYI, MTÜ'NÜN ANKARA TEMSİLCİSİ YAPTILAR!. Aysun Bay Karabulut ile onunla birlikte üniversiteyi yöneten kocası, MTÜ'de inanılmaz skandal ve yolsuzluk- usulsüzlük- yasa dışı iş- işlem iddialarına muhatap oldular. İkilinin, MTÜ'nün itibarını darmadağın eden marifetlerinden biri de, Ankara'da ikamet eden ve dolandırıcılıktan sabıkalı olan Adem Yıldız adlı şahsı, üniversitenin Ankara temsilcisi diye çevreye tanıştırmaları ve bazı görüşmelere götürmeleriydi. Aşağıdaki fotoğrafta Karabulut'larla ilişki kurduğu dönemde birlikte görülen sabıkalı şahıs, bu ikili ile ilgili malatyahaber.com'da çıkan haberler nedeniyle işi tehdit boyutuna vardırınca şikayet edildi. Kendisinin bu kişilerle ilişkisini yansıtan haber ve fotoğraflar nedeniyle ‘haberlerin kaldırılması’ için tehdit ve tacizlerini sürdüren sabıkalı şahıs, kendisinin başaramadığı haber engelinin yargı kararıyla gelmesi üzerinde, tehdit ve tacizlerine ara verdi!..

(ALTTAKİ FOTOĞRAFTA): MTÜ'nün eski rektörü, bazılarını ‘tanımıyorum’ dediği sözde gazetecilerle 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Doğru Bir Tanedir (5 ay önce)
    Zamanında sertifika işlerine bakıp yükünü tutanlar aysunun son zamanlarında onla kötü olup her şeyi unutturdu ve şu an üniversitede en iyi yerlerde keyif yapıyorlar. Yani sizin anlayacağınız o üniversitede pek bir şey değişmedi. O zaman yönetime yakın olanlar şimdi yeni yönetime yanaşıp keyif sürmeye devam ediyorlar. Etliye sütlüye karışmadan işine gücüne bakanlarsa sürünmeye devam. Bu düzen böyle gelmiş böyle gider.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bu akılları peki veren sabık rektör Aysun değil miydi :) komiksiniz vallahi.... Aysun kendisiyle iyi olan herkesi son anda kötü olmuşlar gibi gösterdiki yeni yönetim geldiğinde ona CASUSLUK yapsınlar diye ! Zaten öyle de oluyordu ! Fakat şu an herkes onlardan kaçıyor çünkü çok kirli işleri var, onların yanında olan herkes ADALET karşısında yargılanacak !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 ay önce)
    Bunlarda dirhem akıl yok. 2. Rektörlük verilmemiş, herşey ayyuka çıkmış daha ne oraya buraya saldırıyorsun... sus, unuttur kendini 3, 5 yıl kadar, daha çok düşman kazanma battıkça batma artık . Vallahi Pes!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doganyollu FETİAHMET (5 ay önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    bu sabık rektor AYSUN b.k ve kocası e.k erişim engelı kaldırılmasini biz aklandik bizim sucumuz yok diye deger lendiriyor galiba medyadan televızyondan gazetelerden nasil erişim kararı alındığını okuyor ve takip ediyoruz .bunlar galiba reklamın iyisi kotusu olmaz nasıl olsa gundemdeyiz herkes bizi konusuyor bizden bahsediyor düşüncesindeler galiba malatyave heriki üniversitede nasil dortsenede bu kadar servet sahibi oldular bunları duymuyolarmı malatyaya bir yakının duğununede gelemediler butun yakınlari bu iki şahısla goruşmuyorlarmiş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Danışıklı dövüşüklü bu bacıların hepsi. 2. Defa rektörlük gideceğini anlayınca da nasıl Öznur Çalık ın yanında göründü bu Aysun. Ondan önce Öznur konuşmuyoruz diyordu herkese, baştan sona herşeyleri Yalan !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Yemedikleri kalmadı üniversitede, herşey var bunlarda. Yeri gelince karşınızda salya sümük ağlarlarda o kadar yalancı ve aşırı görgüsüzler. Bunlarla iş birliğin de olan Ankara _ Malatya ayak takımından tutun da MTÜ üniversitesindeki tüm imzacıları da soruşturmalı . Eskiden rektör denilince bilgili , kültürlü, hakikaten bilim insanı görürdük, böyle tipler değillerdi. Millet bunlardan kaçıyor bunu başımıza Rektör yapan abla Çalık senden de tüm Malatya nın ahı çıkacak, doymadınız sülalece !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasari (5 ay önce)
    Bütün herkes bunlardan kaçıyor. İnsanlar bunlar yüzünden telefon numaralarını değiştirdi. Hala yemleyerek yanında tetikçilik yapan insanlar da neidüğü belirsizler işte. Zaten bunlarla ortak iş yapan bunlarla aynıdır ne olacak. Yaptıkları haksızlıkların, yolsuzlukların, usulsüzlüklerin hesabını bir bir verecekler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taner (6 ay önce)
    Burda adalet yok ya diğer dünyada ne yapacaksınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gün gelir hesap döner (5 ay önce)Taner isimli kullanıcı yorumuna
    Diğer tarafı düşünseler yaparlar miydi hiç ! Bilmezlerki bu dünyada da çoluk çocuğundan çıkar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayşe (6 ay önce)
    Bu abla&bacı&kocası üçlüsü derhal gereken cezayı almalı ! İşleri güçleri kendi menfaat ve çıkarları.. insanları tehdit veya sürgünlerle kendi çıkarına olan işlerine zorla imza attırdı bu eski rektör ve kocası. Derhal derhal başta unvanları iptal edilmek üzere herşeylerine el konulmalı , cezalandırılmalılar !!!!!!!!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selçuk (6 ay önce)
    Rezalet hakikaten Türkiye ye yazık oluyor bu tip insanlar yüzünden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kemal (6 ay önce)
    Bukalemun gibiler, güç kimdeyse o kılıfa bulunuyorlar. Yarın CHP başa geçsin biz zaten Ercandan dolayı bu partiye mensuptuk demezlerse ben bir şey bilmem, bu tipler tepeden tırnağa MENFAATÇİLER, bu yüzden yapmayacakları şey yoktur, YAZIK !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bozkır (6 ay önce)
    güzel içerik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selim (6 ay önce)
    Bu makam mevki de neler çevirdiklerini gördük, yolsuzluk, aşırı zenginleşme, mobing davaları, yökten kademe ilerleme cezaları, 20 ye yakın yolsuzluk davaları varken bu kafadaki insanlar unvan alırken mi bu işlere başvurmayacaklar , Aysun u İnönü Üniversitesin de herkese sorun, çalışma arkadaşlarının emeğine oturuyormuş, zaten bitkilerin profesorü dedirtiyor kendine yazdıkları da daha önce işin uzmanları tarafından zaten yazılmış , kendisi de üzerine bilimsel ve deneysel bir şeyler koymadan kes _kopyala_ düzenle _yapıştır ile köşe yazıları yazıyor, kitaplar çıkarıyor bitkiler hakkında , oysaki alanı veterinerlik ! bunları bilen biliyor kısacası ! Bu kadar vasıfsızı, Malatya ya bir daha gelmedi gelmez de. En kısa sürede inşallah ; baskı, mobing, tehdit ettiği personellerin, haklarını yedikleri çoluk çocuğun ahları, kıt kanaat maaşları ile çocuklarını gurbette okutan ana babaların emekleri ahları çıkar !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (6 ay önce)
    Bu Murat Karakoç denen adam tam bir tetikçi, İnanç hanım’ı da tuzağına düşürmeye çalıştı, ama yemini alamayınca şimdi ona sarmış. Başlangıçta övgüler yağdırırken şimdi sallamaya başlamış. Murat Çetinin verdiği dürüm parası ile geçiniyor. Neyine yetmiyor. Sana İnanç hanım kuruş verirmi, o tam bir asil kadın. Çok şükür sadece senin gibiler yok Malatya’da. Kız kardeşini işe aldırdığın Aysun gibi değil O. Aysun’un da bir gün parası bitecek, Çınar da gidici. Seni kim besler bilmiyorum.Selahattin başkandan da korkarsın zaten. Ondan başka yazacak bişey de kalmaz. Kendi sitesine yazmadım çünkü kendisi bile bu yorumları okuyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu işler Sırayla (6 ay önce)
    Bu kadın üniversite de bile 2 kelimeyi bir araya getiremezdi, bir de bir ingilizcesi var komedi girin bakın bir videosu var gülersiniz, bir de her yerde benim İngilizcem 100 diye söylüyor kendini ispatlama peşinde. Kocası Ercanı üniversitedeki tip fakültesindeki hocalara baskı yaptırarak makalelerine ismini yazdıracak Doçent yaptı. Bu karı kocanın baştan sona girdiği sınavlar, 4 yıl boyunca tüm üniversitedeki yolsuzluk usülsüzleri 20 ye yakın davaları bir an evvel ceza ile sonuçlandırılmalı! Istedikleri kadar erişim engelleri getirsinler Malatya Haber siz ve ekibiniz tam habercisiniz . Tebrik ediyoruz. Bu karı_ koca abla _ bacı da Malatyalıların ahı kalmayaz... Devlet zamanını bekler !!! medya maymunlarına yaptığı gibi ;)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Adaletsiz toplumlara batma haktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YARGI (6 ay önce)
    Malatya da Adliye binası yok şu an, 6 farklı yerde dağınık halde ve bu kadar depremze de davaları bir dirhem yol katetmemiş, Malatya da insanlar can derdinde bunların işleri anında işliyor, hem de kesinleştirilerek, HAYIRDIR ? İstanbuldan avukat tutulmuş!!! Malatya adliyesin de kimler var öyle ???
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruba (6 ay önce)
    Başka bir deyimle bastır lehine istediğin kararı çıkar bunun da adı bağamsız yargı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (6 ay önce)
    Rektörlüğü döneminde nereden geldi bu kadar para. Kişiye özel ilanlar ile personel alımı yapıldı,acaba ne karşılığında bu kişiye özel ilanlar yayınlandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tetikçiliğini yaptırdığı sözde gazeteci Murat karakoç un kız kardeşine ilandan bir gün önce Aysun Bay Karabulut imzalı ve Türkiye de tek olan özel sertifika veriliyor, ve 1 gün sonra da ilan kriteri olarak bu özel şart yazılıyor ! Yeşiltepeli ama istanbullalara gitmiş ordan oturduğu yerden sallayan Murat Karakoç da kalemini satmış kiz kardeşine açilan bu ila için, yalan, iftira, kumpas ne verdiyse Allah yazıyor ! Böyle özel sertifikalı ilanlar ancak bu kadar olur düşünebiliyor musunuz, bu daha ne ki girin üniversitesinin web sitelerine bakın özel sertifikalarla ne alakasız, vasıfsız, özgecmisleri bomboş insanları nerelere yerleştirdi ! Kaşlarına gözlerine hayranlığını değil ya hele de bu karı koca günahlarını vermezler kimseye, dediğiniz gibi NE KARŞILIĞI aldı !!!!! Doğdukları günden itibaren bunların herşeyleri sorgulanmalı !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şerife (6 ay önce)
    Bu abla Öznur Çalık, eliyle rektör yaptığı bacısı Aysun bay Karabulut ve bunun eş rektör kocası Ercan Karabulut tam anlamıyla Malatya nın başına bela etti, sanki kendi 21 yıldır yetmezmiş gibi . Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a ve Sayın Devlet Bahçeli,'ye bu konuyu bizzat lütfen iletin. AKP yi bitirdiler şimdi de MHP ye girerek kendilerini ört bas etmek peşindeler. Aysel hanımın da söylediği gibi ait oldukları cenahı ört bas etmek peşindeler. Tetikçiliğini yaptığı sözde gazeteciler Murat Karakoç ve Murat çetin de aynı cenahtalar ! Bu iki siyasi liderden MALATYA HABER ile görüşmelerini ve haksız yere baskı ile erişim engeli getirdikleri haberleri okumalarını diliyoruz ve mobbing yaptıkları, hakkı yenen, canını yaktıkları yalan iftira haberlerle karaladıkları binlerce insanı dinlemelerini talep ediyoruz, bütün dosyaları en kısa süre de ceza ile sonuçlanması gerekiyor. Allah bu insanlara fırsat vermesin, bir önce memleketimizi sonra tüm dünyayı korusun. Bir daha hiç bir makamı nasip etmesin inşallah bu tiplere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tebrikler Malatya Haber (6 ay önce)
    Tebrik ediyorum sizi Malatya Haber. KORKUSUZ, TARAFSIZ ve TÜM BASKILARA boyun eğmediğiniz için HELAL OLSUN ! Herkes bu kadından korktuğu için yalakalık peşinde hala bile titriyorlar, herkesi geçerim ama o Murat Aladağ yazıklar olsun, ben sayın rektörümüzün başarıları yanında ismim anılsın diye Malatya Turgut Özal üniversitesine geldim dedi 500 akademisyenin önünde, sırf döner sermaye için yazıklar olsun, doktorluğunu beğenirdik şimdi doktorluğu da düştü Malatyalının gözünde, diğer ekirü Serdar Karaca rektör yardımcısı her türlü yağcılığı yaptı o da, bu kadından yemediği star kalmadı ve hala yalaka mesajlar atıyorlar niye çünkü göbek bağları var o işlerde. O bağlarda , çoluk çocuğun hakkıda hepinizden sizlerden en sevdiklerinizden çıkar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramszan (6 ay önce)
    Yazıklar olsun binlerce insanın hakkına girdiler. İnönü üniversitesinden gelen profesör kadın bir hocayı iftiralarla kaçırdılar ağlayarak kaçtı hoca. Bu kadın hoca sonra iyi partiden millet vekili adayı oldu. Tetikçileri olan Murat Karakoç ise bu kadın hoca hakkında övgüler yazdı. O bayan hocaya sorun bunların yolsuzluklarını
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (6 ay önce)
    Bu işin üzerine gittiğiniz için teşekkürler malatya haber
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aysel (6 ay önce)
    Herkes bunlardan kaçıyor. Neredeyse bütün aileleri reddetmiş durumda. Eski çalıştıkları herkes görünce yolunu değiştiriyor. Çünkü çok ciddi yargılanacak hesap verecekler. 20ye yakın haklarında açılmış dava var. Ayrıca bir zaman girdikleri ve hizmet ettikleri cenahlara ait görünmemek için başka yollar deniyorlar. Mesela bir partiye kendilerini üye o partinin görüşündeymiş gibi gösteriyorlar. Sırf geçmişteki ait oldukları cenahta değilmiş gibi görünmek için.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap (6 ay önce)
    Bunlar sona geldi, sağa sola çarpıyorlar, o kapı senin bu kapı benim koşturuyorlar, niye çünkü korkuyorlar, hala bir de ne oldukları çıktı neye mensup oldukları da , zaten iş birliğin de olduğu besleme gazetecileri de aynı yere mensup, akıllarınca onun bunun yanında poz vererek kendilerini akladıklarını sanıyorlar ... Battıkça battılar . Allah , üniversitedeki çoluk çocuğun hakkını yiyerek sefa sürdürmez , daha durun bakın cezalandırılacaklar. Ak parti nefret ediyor bunlardan, MHP de kapıdan kovdu, bacadan kovdu , aday adaylık parasını bile iade etti hala yanaşıyor... eliyle şehidimizin soyismini gitti vatan haininin soyismi olarak yazdı !!!!! Allah bu işte . Unvanlarından başlayın, yazdıkları makalelerden tutun en son Malatya Turgut Özal Üniversitesin de yaptıkları yolsuzluklardan usulsüzlüklerden çıkın hepsi çorap söküğü gibi gelir !!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hamdi (6 ay önce)
    Öznur Çalık memlekete ne yaptı diyenlere en güzel cevap bacısı Aysun Bay Karabulut'tur. Öznur Çalık'ın 21 yıllık aktif siyasetinin tüm yansıması bacısı ve eniştesidir. Malatya'da nerde bir sıkıntılı biri varsa arkasında, sağında solunda Öznur Çalık'ın ya gölgesi var, ya ismi var. Malatyanın Çınarı dediği Mehmet Çınar'ın baş koruyucusu aynı zamanda. Devletin genel bütçeyle yaptığı hizmet ve yatırımları herkesten önce öğrenip bunu kendisi yaptırıyormuş gibi yıllarca güzel algı yürüttü. Malatya'nın en önemli eksiklilerinin başında gelen ADALET BİNASI ise ortada yoktur. Malatyalılar Öznur Çalık'ında büyük katkı ve destekleriyle 7 ayrı binada ADALET ARIYOR. Bu Çalık şimdi büyükşehir adaylığı için büyük çaba gösteriyor. Vah Malatyaya.
    %96
    %4
    Yanıtla