SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Şehit Polis Törenle Toprağa Verildi

Şehit Polis Törenle Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Suriye'deki Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde Mare Soran kontrol noktasına teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen 34 yaşındak Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs  memleketi Malatya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, bekar ve 5 yıllık polis olan şehit Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs polis araçlarının oluşturduğu kortej ile Malatya Şehir Mezarlığına getirildi. Şehit polis memuru Aytaç Altunörs, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görev yaparken, Suriye’de görevlendirilmişti.

Malatya Şehir Mezarlığı’ndaki cenaze törenine, şehidin babası Nurettin ve annesi Deniz, kardeşleri Fulya ve Aydın Altunörs,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Aydın Baruş, AKP Milletvekilleri Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkci ve Hakan Kahtalı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem, 2. Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Özel Hareket Daire Başkanı Selami Türker, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ercan Altın ile askeri ve polis erkanı, vatandaşlar ve şehidin yakınları katıldı. siyasi parti  ve STK temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Cenaze namazı öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şehidin babası Nurettin Altunörs ile birlikte ikindi namazını kıldı. Bakan Soylu şehidin annesi Deniz  ve kardeşi Aydın  Altunörs’e başsağlığı dileklerinde bulundu.

İkindi namazını müteakip cenaze namazını  il Müftüsü Veysel Işıldar kıldırdı. Namaz sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin naaşını omuzlayarak, cenaze aracına kadar taşıdı.

Şehidin naaşı daha sonra dua ve tekbirlerle getirildiği şehitlikte gözyaşları arasında defnedildi. Defin sonrası Şehit Altunörs’ün tabutuna sarılı Türk bayrağı ve fotoğraflı Bakan Süleyman Soylu tarafından şehidin babası Nurettin Altunörs’e verildi.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • crisis (2 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun,Allah geride kalanlara sabırlar versin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin butun sehitlerimizin mekanlar cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AlpAlp (2 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Ailesine sabırlar versin......
    %100
    %0
    Yanıtla