SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Başlar Üstünde

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:59
Şehit Başlar Üstünde
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’da zırhlı polis aracının karıştığı kazada şehit olan Malatyalı Özel Harekat Polisi Adem Keleş için tören düzenlendi. Şehidin cenazesi özel harekat polisleri tarafından “tekbir” getirilerek, baş üstünde taşındı ve  "salavat" çekilerek ambulansa kondu. Şehidin cenazesinin geçişi sırasında nişanlısı Sevcan İşbilen, kep takarak şehidi son yolculuğuna selamla uğurladı. 

Diyarbakır-Silvan kara yolunda zırhlı polis aracının karıştığı kazada şehit olan polis Adem Keleş için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Emniyet bahçesinde düzenlenen törene Ahmet Keleş’in nişanlısı Sevcan İşbilen, anne Naciye ve babası Yaşar Keleş, kardeşleri, yakınları, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, askeri erkan ve özel hareket şube müdürlüğünde görevli çok sayıda polis katıldı. Törende konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, başlatılan ve hâlâ devam eden operasyona takviye olarak giden özel harekat polisine ait zırhlı aracın tali yoldan çıkan kamyonetle çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Adem Keleş’i son yolculuğuna uğurlamak için toplandıklarını söyledi. Meslektaşlarını zamansız olarak uğurlamanın kendilerini üzdüğünü söyleyen Taşdan, ”Kardeşimizi genç yaşta vatanına ve milletine hizmet ederken şehit vermek hepimizi derinden üzmektedir. Değerli şehidim geride bıraktığın ailen bize emanettir. Gözün arkada kalmasın. Aynı olayda yaralanan 7 polis memuruna geçmiş olsun” dedi.

Konuşmaların ardından şehit Keleş için dualar okundu. Şehidin cenazesi katafalttan meslektaşları özel harekat polisleri aldı. “Tekbir” ve "Salavat" çeken polisler, şehidin cenazesini ambulansa koydu. Şehit Keleş’in konulduğu ambulans hareket ettiği sırada nişanlısı Sevcan İşbilen, kafasına taktığı keple selam verip şehidi uğurladı. Şehidin nişanlısı Sevcan İşbilen, annesi Naciye ve babası Yaşar Keleş ile kardeşleri ve yakınları törende zorlukla ayakta durabildi.

Şehit Ahmet Keleş, cenaze töreninin ardından memleketi Malatya’ya gönderildi.

KÖY MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLECEK..

Şehit polisin cenazesi Pazar akşam saatlerinde Malatya'ya getirildi.

Darende ilçesine getirtilen şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, burada çok sayıda Darendeli tarafından karşılandı. Tekbirler ve dualarla omuzlara alınan şehidin naaşı daha sonra Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Cenazenin, Pazartesi günü öğle namazından sonra Darende'nin Yavuzlar Mahallesi'nde (köyünde) toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız