SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluğa Ramak Kala!. 1-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:16
Şampiyonluğa Ramak Kala!. 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda Menemen Belediyespor'un konuğu oldu. Yeni Malatyaspor, şampiyonluk yolundaki yakın takipçisi Pendikspor'un,  Aydınspor 1923'e 2-1 yenilmesiyle şampiyonluğa çok yaklaştı. Bu maç Yeni Malatyaspor'un maçından 10 dakika önce biterken, şampiyonluğunu ilan için 0-0'lık beraberlik yeterli olan Yeni Malatyaspor'un 90. dakikada yediği gol ile şampiyonluk hayalleri önümüzdeki haftaya kaldı. Bu arada, karşılaşmayı AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile ev sahibi takımın 92 kişilik yer ayırdığı bölümde maçı bir grup Malatyalı taraftar da izledi.

STAD: Menemen  (İzmir)

HAKEMLER : Murat Özcan (İstanbul), Mehmet Şahan Yılmaz (Şanlıurfa),  Ömer Faruk Yeşil (Sakarya), 4. hakem  Sertan Bakan (İstanbul)

MENEMEN BELEDİYESPOR:  Onur Bulut, Efe Karaoğlu, Veli Çetin,  Murat Erdemir, Ersin Aslantoğ, Samet Günhan, Ercüment Eray Ataklı, Yasin Güreler, Haluk Türkeri (Dk.46 Tayfur Emre),  Mithat Yaşar (Dk.61 Muhammed Bulut), Tayfun Aydoğan (Dk.90 Hakan Vural)

YEDEKLER:   Ömer Alıcı, Hakan Vural Koçaslan, Tayfur Emre Yılmaz,  Muhammed Bulut, Selçuk Çalışır, Volkan Özcan, Semih Atıl

YENİ MALATYASPOR:   Vedat Kapurtu, Onur Kalafat,  Osman Fırat, Ersin Veli,  Ramazan Kahya,  Ali Sakal, Emre Toraman (Dk.90 Samed Kartal), İrfan Başaran, Serkan Çalık (Dk.86 Emrah Kol), Aydın Çetin, Hüseyin Kar (Dk.59 Vedat Budak)

YEDEKLER:  Şener Özcan, Samed Kartal, Emrah Kol, Onur Acar, Fatih Gül, Vedat Budak,  Caner Ağca

GOL: Dk.90 Tayfur Emre (Menemen Belediye)

SARI KARTLAR: Ali Sakal, Emre Toraman (Yeni Malatya), Haluk (Menemen)

6. dakikada; İrfan Başaran'ın sert şutunda top auta çıktı. 

16. dakikada; Aydın Çetin'ye Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Aydın'ın şutunda top üst direkten oyun alanına tekrar döndü. 

20. dakikada; İrfan Başaran'ın tehlikeli atağından, Menemen Belediyespor savunması topu son anda uzaklaştırdı. 

30. dakikada; Aydın Çetin'e yapılan hareketten dolayı İrfan Başaran'ın kullandığı serbest vuruşta, top rakip kaleci tarafından son anda tokatlanarak uzaklaştırıldı.

38. dakikada; Ramazan Kahya'nın kullandığı köşe vuruşunda Menemen Belediyespor kalecisi Onur, mutlak bir golü engelledi. 

41. dakikada; Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat, rakibin tehlikeli atağından topu son anda uzaklaştırdı. 

50. dakikada; İrfan Başaran'ın sert şutunda, top az farkla kale üstünden oyun dışına çıktı. 

56. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Ramazan Kahya'nın kullandığı köşe vuruşunda topu rakip savunma karşıladı. 

69. dakikada; Yeni Malatyaspor kalesinde tehlikeyi gördü, rakip takımın atağında top üstten az farkla auta çıktı. 

82. dakikada; Kaleci Vedat, Menemen Belediyespor'un tehlikeli atağını kalesinden çıkarak engelledi. 

90. dakikada; Menemen atağında, topu uzaklaştırmak isteyen Ersin Veli'nin vuruşu kısa düşünce topa sahip olan Tayfur Emre Yılmaz golünü attı:1-0

Karşılaşma Menemen'in 1-0 galibiyetiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız