SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlık Zincirinde İlk 5'teyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:27:41
A- A+ PAYLAŞ

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Türkiye'de sağlık anlamında ilk 5'e giren sağlık zincirleri arasında yer aldıklarını söyledi. 

Malatya'da vergi rekortmenliğini yıllardır ellerinden bulundurduklarını anımsatan Kalı, "Gözde Sağlık Grubu olarak bilinen Ultra Emar Sağlık Merkezi, Malatya'da vergi rekortmenliği noktasında bir klasik oldu. Bu senede Allah bize birinciliği bize nasip etti. İlk 3'te 2 şirketimiz var. Şuanda toplam 14 şirket sayımızla hizmet veriyoruz. Ekonomiye canlılık katmaya çalışıyoruz. Malatya'nın ekonomisine daha da büyük katkımızın olması gerektiğini düşünüyoruz. Önemli olan burada olmak değil, önemli olan burada durmak ve daha da yükseklere çıkmak. Allah nasip ederse, inşallah elimizden ne gelirse çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"

Kalı, 1 hastane ile yola çıktıklarını ve bugün 10 hastane ile yollarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Sağlık yatırımları kapsamında 1 hastaneyle başladık ve şuanda 10 hastanemizle devam ediyoruz. Bu hastanelerin 4 tanesi Malatya'da. Adıyaman'da 2 hastanemiz var. İzmir'de 1 hastanemiz bulunuyor. Kuşadası'nda turizm sağlığına yönelik bir merkezi aldık. Bunun yanında Aydın ve Kuşadası'nda hastane yatırımlarımız devam edecek. Türkiye'de sağlık anlamında ilk 5'e giren sağlık zincirleri kuruluşları arasındayız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız