SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rakip Değil, Koray Yaptı!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:30:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli golcüsü Aydın Çetin, Ofspor maçında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını belirtti.

İdman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor’un golcü oyuncusu Aydın Çetin, Ofspor maçında galibiyet golünü kaydettiği için mutlu olduğunu söyledi. Çetin’e, bir gazetecinin gözündeki morluğu sorması üzerine, ‘ Morluğu rakip yapmadı takım arkadaşım Koray Şanlı yaptı’ diye cevap vermesi basın mensupları arasında gülüşmelere neden oldu.

Golcü futbolcu, takımın galip gelmesinin her şeyden daha önemli olduğunu kaydederek, "Gerçekten zor bir maç oldu. Bizim için her maç çok önemli artık. Karadeniz ekipleri biraz sert oynuyor. Pozisyon vermeden gol yemeden 1-0 galip geldik. Zaten içeride kazanır, dışarıda puan getirirsek Şampiyon oluruz.  Bu ligde önemli olan galip gelmektir. Onun üzerinde daha çok durmamız gerek. 3 maçta aldığımız 7 puan gayet güzel oldu. Biran önce liderliği almamız gerekiyor. Bizim tek hedefimiz şuanda budur. Yoksa Aydın Çetin gol atmış bu hiç önemli değil. Önemli olan takımın kazanmasıdır" dedi.

Görev verildikte her mevkide oynayabileceğini dile getiren Aydın, "Hocamız bana ne görev verirse, biz onu yaparız. Hocam savunmada görev versin, orada görev yaparım. Bu hocamızın kararıdır. Yanımda oynayan oyuncular gerçekten kaliteli oyuncular. Onlarda forvete destek veriyorlar. Bence iyi bir ekip olduk" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız