SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pervin Par Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:33
Pervin Par Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Pervin Par, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Par'ın cenazesi, yarın İzmir'in Çeşme ilçesinden toprağa verilecek.

Türk sinemasında bir döneme damgasını vuran oyunculardan Pervin Par, tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. 76 yaşında olan ve 2 yıldır lösemi ile mücadele eden Par, yarın Çeşme'deki Dalyan Hacı Raziye Onur Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Dalyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Unutulmaz oyuncu, oyunculuğa 17 yaşında "Bir Avuç Toprak" filmi ile başlamış, 20 yıl boyunca "Kanun Namına", "Hudutların Kanunu", "Fakir Kızın Romanı" gibi birçok sinema filminde rol almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız