SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Performans Yükseliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, takım olarak her geçen gün yükselen bir performanslarının olduğunu söyledi. 

PTT 1.Lig’de geçen hafta Alanyaspor’u 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, milli maç arasında Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, sportif direktör Ali Ravcı arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Takımın her hafta üzerine koyarak gitmesinin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Ravcı, “Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Tabi her geçen gün yükselen bir performansımız var. Bu durumdan son derece memnunuz. Karabükspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Bu maça çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor takımı olarak çıkmak istiyoruz. Dediğimiz gibi iyi yoldayız. Takım olma yolunda ilerliyoruz” dedi.

“YAKUP’TAN UMUTLUYUZ”

Transfer süreciyle ilgili de soruları yanıtlayan Ravcı, takımın ekonomik gücüne göre hareket ettiklerini vurguladı.

Ravcı, “İlk günden itibaren bir çok oyuncuyla görüşmemiz oldu ama taktir edersiniz ki kulübün de bir bütçesi var. Bütçeye göre hareket etmek gerekiyordu. Transferin son gününde Yakup Alkan’ı transfer ettik. Yakup 2 sezondur Hakan Hocamızın izlediği oyuncular arasındaydı. Geçen sezon almayı düşündük fakat bonservisinden dolayı alamadık. Hatırlarsanız bir Sadık’ı da 3. Lig'den almıştık. Sadık’ın şu anda ki performansı gayet iyi, kendisinden memnunuz. Yakup’tan beklentimiz bu işin açıkçası. Hem yaş olarak çok genç, hem de çok yetenekli bir oyuncu. Onunda ne vereceğini sezon içerisinde göreceğiz. Umutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Yabancı oyuncuların performansına gelecek olursak, onlar da günden güne daha iyi duruma geliyor. Onların takıma daha fazla katkısı bizi daha iyi duruma getirecek. Yabancılar da adaptasyon dönemini iyi geçirdiler. Herhangi bir sıkıntıları problemleri yok. Şu anda tam takım olmuş vaziyetteyiz. Bu da bizi sevindiriyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız