SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Park Halindeki Arızalı Otomobile Çarptı

Park Halindeki Arızalı Otomobile Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Darende yakınlarında gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Kaza saat Pazar gecesi 22.45 sıralarında Malatya- Darende yolu Gökyar Köprüsü civarında oldu. 40 yaşındaki M.Ş. ynetiminde bulunan 33 KNZ 44 plakalı otoyla giderken, arızalı olduğu için yol kenarında park halinde olan 44 AEA 545 plakalı otomobile çarptı. Kaza sırasında, M.S. adlı şahıs yaralandı.

Yaralı hastaneye kaldırıldı.

Araçların büyük hasar gördüğü kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bugün bir ilimizde minibüsün açık olan kapısından düşen bir insanımızı maalesef kaybettik Allah rahmet eylesin,malatyamizdada yaz aylarında bir çok şehir içi minibüs kapısı açık olarak yolcu taşıyor minibüs odasından ve şoförlerden rica ediyorum lütfen kapıyi kapatalım polisten ve belediye ulaşımdan rica ediyorum şehir içi taşımada kontrolleri sürekli yapalım.
    %100
    %0
    Yanıtla