SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Övgüyle Bahsediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:21:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen ( BİLDEF ) Bursa İl Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulunu ağırladı.

32 ilden çeşitli derneklerin bir araya gelmesiyle kurulan (BİLDEF) Bursa İl Dernekler Federasyon Yönetimi, iller arasındaki kardeşlik ve dayanışmayı artırmak adına her ay bir kente düzenlediği ziyaretler kapsamında ilk olarak Malatya’ya geldi. Malatya’nın protokol kesimine yönelik gerçekleşen ziyaretlerin dışında tarihi ve turistik mekânları gezen Federasyon Başkanı Mustafa Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek “ Anadolu Günleri “ programına katılımdan dolayı teşekkür edip,  ilçenin genel yapısı, sunulan hizmetler ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Yakınca’daki Yeşilyurt Belediye hizmet binasında gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan ( BİLDEF) Bursa İl Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, her ay bir kente yaptıkları ziyaretlerin ilkini gerçekleştirmek üzere geldikleri Malatya’da gerçekleşen görüşme ve temaslardan gerekli verimi aldıklarını söyledi.

FEDERASYON BAŞKANI DURSUN, “GİTTİĞİMİZ HER YERDE SİZDEN ÖVGÜYLE BAHSEDİYORUZ”

Yönetim Kurulunu çok samimi bir ortamda ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür eden Başkan Dursun, “Yönetim Kurulu olarak “Anadolu Günleri” programında bizi yalnız bırakmayan kamu ve kuruşları teker teker ziyaret ediyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Yeşilyurt Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz bizi etkinlikte yalnız bırakmadılar, hepsine teşekkür ediyoruz. Gittiğimiz her yerde sizden övgüyle bahsediyoruz, o program sırasında 3,5 ton kayısı ikram edildi bizim adımıza gururu duyulacak bir gelişme oldu. Ben aslen Niğdeliyim, Niğde Belediye Başkanımız Malatya’dan gelen kayısıyı görünce “bende seneye bir kamyon elma bir kamyon gazoz göndereyim” dedi. Biz Malatya’yı etkinlik boyunca çok temiz, düzenli ve organizeli gördük. Malatya insanının her zaman çok sıcak, iyi niyetli ve yardımseverliğini yakından hissettik. Yeşilyurt Belediyesi’de bu etkinlikte yanımızda yer aldı ve destek verdi. Başkanımızı ziyaret ederek, bizzat teşekkürlerimizi sunduk. Bizi çok sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

FEDERASYON BAŞKANI DURSUN, “TEK BAYRAK, TEK VATAN”

Başkan Mustafa Dursun, Yönetim Kurulu olarak “Tek Bayrak, Tek Vatan” söylemiyle yola çıktıklarını vurgularken “Birlik, beraberlik ve kardeşlik çalışması altında bunu tüm ülkeye yaymak istiyoruz. Derneğimizin çatısı altında ülkenin her kentinden katılım söz konusu. Ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamak adına bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaptığımız tüm görüşmelerde ve ziyaretlerde bu temayı işliyoruz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI POLAT, “İL DERNEKLERİNİN BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMASINI TAKDİR EDİYORUM”

Malatya’nın Doğunun Batısı, Batı’nın da Doğusu olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Malatya çok hassas bir noktadadır, doğunun batısı, batınında doğusu olarak değerlendirilir. Tabii ki böyle olunca sorumlulukta fazlalaşıyor ve hepimizin daha fazla çalışması gerekiyor. Malatya’ya gelen (BİLDEF ) Bursa İl Dernek Federasyon Başkanı ve Yönetimini ağırladığımız için mutluyuz. Geçtiğimiz aylarda Bursa’da gerçekleşen bir programa Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere İlçe Belediyeler olarak katılmıştık, iadeyi ziyaret için gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İl Dernekleri olarak Bursa’da bir araya gelip bir çatı altında birleşmenizi takdirle karşılıyorum, bu birlikteliklerin her geçen gün biraz daha sağlamlaşarak devam etmesini temenni ederim. Bu işe öncülük eden herkesi kutlarım. Sizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin projeleri, hedefleri ve çalışmaları ile (BİLDEF ) Bursa İl Dernekler Federasyonunun hedeflerine ilişkin olarak fikir alış verişi şeklinde geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız