SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Otodan Hırsızlık Şebekesine Operasyon.. 1'i Afgan 5 Gözaltı

Otodan Hırsızlık Şebekesine Operasyon.. 1'i Afgan 5 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da araçlardan hırsızlık yapan 1’i Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 5 kişilik şebeke  Emniyet ekiplerince yapılan çalışma sonucunda yakalandı. 7 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı çalışmada gözaltına alınan 5 hırsızlık şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen ortak çalışma sonucunda Malatya’da otodan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı ile işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Engin Ö., Muhammed B., Yasin Ş. Afgan uyruklu Salman M. İle 18 yaşından küçük A.B. düzenlenen operasyonda yakalandılar.

Malatya’da Aralık ayında  7 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 5 şüpheli ile birlikte 10 adet oto teybi, 3 adet hoparlör panzilotu, 3 adet Buffer ses sistemi, 1 adet Anfi, 1 adet kaporta düzeltme seti, 18 adet hoparlör, 1 adet Far,  1  adet sinyal,  2 adet sis farı ve 1 adet Aras lastik  şişirme pompası  ele geçirildi.

Soruşturmanın ardından Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli hakkında tutuklama kararı verilerek cezaevine teslim edildiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Haci (4 ay önce)
    11 aydan beri Malatya talan ediliyor.Bunlar devede tüy.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abidin (4 ay önce)
    Memleket soyuldu iyi ki 1 tane yakaladınız ve ortaya çıkardınız. Kutlarıııııımmmm!!! Gündüzbey'de gündüz gözüyle soyulan ve 10 dk. içinde arabanın plakası verilen hırsızlar, yaklandı dediniz; hâlâ ortada bir şey yok!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya Sever (4 ay önce)
    Vay be ne ilginç malatya'da her yer talan edililiyor ilk defa hırsız yakalandığını ve TUTUKLANDIGINI duydum uzun bir aradan sonra Emeğe geçenlere teşekkürler
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Her şeyimiz tamam bı Afgan hırsızmız eksikti.deprem sonrası maltya caddeleri bu tür kişiler dolu inşallah polismizin de dikkatini çekiyor dur.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mlty44 (4 ay önce)
    Hadi bu kanı bozuklar çalıyor. Sattığı kişiler kim? Bunların iyice araştırılması lazım. Milletin malını çalan da alan da şerefsiz oğlu şerefsizdir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yorumları beğenmeyen kişi işte bu malları alan şerefsiz sensin galiba. Siber suçlara ip numaran için şikayet kaydı atacağım.
    %100
    %0
    Yanıtla