SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orgeneral-Onbaşı Omuz Omuza

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:43
Orgeneral-Onbaşı Omuz Omuza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Erhaç 7'nci Ana Jet Üssü 173. Filoda görev yapan 4 pilotun, eğitim uçuşuna çıktıkları RF-4E Fantom uçaklarıyla, yaklaşık 1 saatlik uçuşun sonunda üsse dönerken, Erhaç'a 17 kilometre mesafedeki Akçadağ-İkinciler Mahallesi (Köyü) üzerinde çarpışmasıyla meydana gelen kazada şehit olmaları nedeniyle, Malatya'da düzenlenen cenaze törenine de üst düzeyde katılım oldu.

Şehitler Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer  ve Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay, Hava Pilot Üsteğmen Osman Onur Özkaya, Hava Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci için düzenlenen törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar,  Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, komutanlar, yerel yöneticiler, siyasiler ve vatandaşlar da katılırken, tören alanındaki bir görüntü dikkatlerden kaçmadı. Genelkurmay Başkanı, bakan Yılmaz ile Kuvvet Komutanları ve diğer protokol, Erhaç Hava Üssü'nün "Malatya Havalimanı Terminali" olarak kullanılan sivil apronunun önünde düzenlenen tören sırasında 7'nci Üssün tören mangasının yanından itibaren yeraldılar. Ancak, protokol bölümüne sürekli katılım olunca, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "1" numarası olan Genelkurmay Başkanı Özel, saygı mangasına doğru yaklaşmak durumunda kaldı. Öyle ki, sonunda saygı mangasında bulunan onbaşı rütbesindeki askerle omuz omuza geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en yüksek rütbeli komutanı ile mangadaki onbaşı, şehitlere son görevlerini omuz omuza yerine getirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız