SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Önce Bir Doktor, Şimdi Lise Öğretmeni.. Uyuşturucuda Korkutan Tablo!.

Önce Bir Doktor, Şimdi Lise Öğretmeni.. Uyuşturucuda Korkutan Tablo!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son 10 günde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen operasyonlar sonucunda uyuşturucu ticaretinden yakalanıp tutuklanan doktorun ardından, il merkezindeki bir lisede görevli öğretmen de aynı gerekçeyle tutuklandı.

-Metamfetamin ile yakalanan lise öğretmeni
Edinilen bilgilere göre; Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen iki operasyonda toplam 535 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve 2 şüpheli uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanmıştı.  

İkinci operasyonda 53.68 gram metamfetamin adlı madde ve 3 adet uyuşturucu hap ile birlikte 2 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bu oprasyonda tutuklanan Ş.K.’nın il merkezindeki bir lisede görev yaptığı belirlendi.

-Doktor tutuklanmıştı 
Malatya’da Haziran ayının son haftasında da Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu satanlara yönelik eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden 1’i doktor olmak üzere 13 şüpheli tutuklanmıştı.

Tutuklanan Y.A. adlı doktorun bir ilçeye bağlı mahalledeki Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yaptığı öğrenilmişti.

-Korkutan, dehşete düşüren 'satıcı' kimlikleri..
Malatya’da Emniyet ekiplerince son 2.5 yılda, Ekim 2019 ile Mayıs 2022 döneminde narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda toplam işlem yapılan şüpheli sayısının 7 bin 579 olduğunu belirtilmiş, şüphelilerden 1023'ü hakkında satıcı, 6306 şüpheli hakkında ise içici/kullanıcı kapsamında işlem yapıldığı açıklanmıştı.

Malatya’da son aylarda, ayrıca bazı varlıklı ve tanınmış ailelere mensup isimler de uyuşturucu ticaretinden tutuklanmıştı.

Son olarak bir doktor ile lise öğretmeninin uyuşturucu ticaretinden tutuklandığı Malatya'da, daha önce de kimsesiz çocukları bünyesinde barındıran kurumları yöneten Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü'nde görevli bir şoför, çok miktarda uyuşturucu hapla yakalanmıştı. Bu şoförün, uyuşturucu hapları müdürlükteki 'zula'sında sakladığı ortaya çıkmış, burada binlerce hap ele geçirilmişti.

Malatya'da gençlere yönelik uyuşturucu tehdidi giderek artarken, bazı saygın mesleklere sahip isimlerin yanı sıra hassas kurum çalışanlarının uyuşturucu ticaretine adlarının karışmaları, 'çocuklarını kimlerden koruyacakları' konusunda şaşkınlık yaşayan ailelere ve topluma  ‘Neler oluyor?’ dedirtiyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Yasin Bikriye (1 yıl önce)
    İDAM HEMEN BUGÜN, HEMEN ŞİMDİ. Cana kast, tecavüz gibi VÜCUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL EDEN, kasden ÖLDÜREN, Devletin Gücünü ŞAHSİ GÜCÜ OLARAK KULLANIP İRTİKAP; RÜŞVET başta olmak üzere HAKSIZ MENFAAT TEMİN EDEN, VERGİ KAÇIRAN, UYUŞTURUCU SUÇLARINA İDAM TARTIŞILMAMALI ARTIK İDAM GELMELİ. Şimdi bu öğretmen sıfatlı AŞAĞILIK MAHLUK hemen şimdi OKULLA İRTİBATI KESİLİP İDAM EDİLMEZ ise yarın başka bir öğretmenin haberini okuruz ya da başka bir mesleğin mensubu kişinin. VÜCUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL SUÇLARI ile ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN ÖLÜME NEDEN OLMA dahil bir çok suçu engellemek için İDAM ARTIK GELMELİDİR. ALKOLÜYKEN ORMANI YAKIP canım çok kızgındı ormanı yaktım diyen namussuzu ne tez unuttunuz? 4 Gün Binlerce Araç ve Onbinlerce Personel ve gönüllü orman söndürmeye çalıştı. TÜRKİYE TÜRKİYE YASALARIYLA YÖNETİLMELİDİR. İSVEÇ, ALMANYA, İTALYA yasalarıyla değil.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • alkollü iken ölüme sebebiyet verenlere idam istiyorsunuz kuran kurslarında cemaat yurtlarındaki çocuk tecavüzlerine istemiyordunuz ilginç
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Adam cana kast, vücut dokunulmazlığı ve tecavüzü başta saymış ama bence senin gibi okuduğunu anlama yanları ya da bilerek çarpıtanları da saymaliydi.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Adan vücut dokunulmazlığı diye yazmış sen konuyu başka yere çekiyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sana kalsa uçan kusu idam ettirteceksin hatasız kul olmaz her hata yapan idam edilse emin ol suçsuz insanlar da idam edilir suçu ispatlanmadan yüzde 52 adil yargılanmadan ceza alan bir adalet sistemin var tabi kızınca şunu bunu idam edelim dersin demezsin ki adalet işliyor mu fakire mi işliyor zengine mi herkese mi ? Bugün doktor öğretmen savcı polis memuru yakalaniyorsa otur bir düşün niye böyle olduk ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turko (1 yıl önce)
    Bu ülkenin MÜSLÜMAN evladını uyuşturucu ve silaha alıştırıyor birileri.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • adalet (1 yıl önce)
    3600 ek gösterge ver ek ders ücretine zam yap pansiyonda nöbet ücreti al sınavlarda ücret al sömestr tatil sen evde yat yaz tatili geldi evde yat yattığın yerde maaşını al karnın gözün doymasın bu pis işlere gir, Allah gözünü doyursun öğretmen bey.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Kardeş lütfen itiraf et. Sen ya öğretmen olmayı çok istedin ama kapasiten kurtarmadi ya da yakın çevrende çok kıskandığın bir öğretmen var.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ömer sende itiraf et mülakat sistemi ile öğretmen oldun demi....
    %67
    %33
    Yanıtla
  • abuzer (1 yıl önce)
    marinalarda gemilerle uyuşturucu ticareti yapanlara bakın kimler kimlermiş
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Uzun zamandır yazılı ve görsel medyadan biliyoruz.Türkiyede uyuşturucu ticareti çok yaygın.Bilmiyen varmı?Neden acaba gittikçe de artıyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Af yok (1 yıl önce)
    Hele de devletten maaş aldığı halde bu işleri yapan öğretmen polis doktor şoför vs... bunların asla affedilmemeli içerde çürütülmeli... uyuşturucya ve fetöye af yok!!!!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • DELİ ÇAVUŞ (1 yıl önce)
    Hiç ama hiç şaşırmadım desem!!! Malatya artık çığrından çıkmış durumdadır. Her yerde silahlar patlıyor, kamu görevlileri uyuşturucu madde ticareti yapıyor, parklarda 14-15 yaşındaki gençler bıçakla silahla dolanıyor... Daha neler neler... Malatyada huzur operasyonları istiyoruz. Tüm cadde sokaklar tutulmalı.. Cezmi kartay gibi bir yer temizlenmeli.. Suriyeli, afgan vs sınır dışı edilmeli... Suçlular korkacağına biz suça bulaşmamış vatandaşlar korkuyoruz. Devletin gücünü gösterin artık... Devletin pençesinin arasında ezin bu insan dışı varlıkları... Artık Malatyada ailemizle rahat rahat gezemiyoruz, çocuklarımızı site bahçesine bile gönderirken tedirgin oluyoruz. Malatya hiç bu kadar kötü durumda değildi.. İl valisi, Emniyet müdürü, Başsavcımız gerekeni yapınız!!! Sn. Vekiller artık Kamu kurum yetkililerine müdahale etmeyiniz!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bindik bir alamete gidiyoz giyamete.
    %97
    %3
    Yanıtla